“Громадянська позиція” в Лановецькому районі веде в обласну раду шахраїв та фігурантів стовпа ганьби в Тернополі

Поділитися
vidom
НА МИНУЛИХ ВИБОРАХ НА ЛАНОВЕЧЧИНІ БАЛОТУВАЛИСЬ КАНДИДАТИ ВІД ТАКИХ СИЛ

Виборчі перегони підходять до свого завершення і за два дні стане зрозуміло хто найбільше сподобався електорату, або хто більше ” замилив” очі виборцям. У своїй газеті Громадянська позиція  в Лановецькому районі переконують, що  їх кандидати не мають кримінального минулого…, але…

Дуже жаль, що прикриваючись хлопцями – учасниками АТО, в обласну раду в Ланівцях йдуть нечесні люди, такі як директор ТОВ “Росса” Ковальчук Микола Петрович ( округ № 30). Ось лише факти із судового рішення

Розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Шумськ кримінальну справу про обвинувачення  ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця  смт.Вишнівець Збаразького району, Тернопільської області, жителя АДРЕСА_1,  громадянина України, з освітою вищою, одруженого, генеральний директор ТОВ «Росса» м.Ланівці Тернопільської області,  раніше не судимого

за ч.3 ст.191, ч.1 ст. 366 КК України, суд –

В С Т А Н О В И В :

Свою вину ОСОБА_2 в судовому засіданні в пред»явленому йому обвинуваченні за ч.3 ст. 191  та ч.1 ст. 366 КК України не визнав, а  визнав вину за ч.2 ст. 191 КК України, та показав, що дійсно у 2010 році він працював менеджером по заготівлі молока TOB «Шумський маслозавод» і у його службові обов’язки входило забезпечення організації роботи приймальних пунктів, організація здачі молока здавальниками, надання в бухгалтерію даного підприємства відомостей оплати за молоко і актів-відомостей на виплату дотації виробникам молока та авансових звітів за одержані під звіт кошти.

У липні – серпні 2010 року він отримав під звіт кошти для виплати дотації сільськогосподарським виробникам, з яких 59 598 грн. 12 коп. вказаним категоріям громадян не видав, а заволодів даними державними коштами шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення службового підроблення, оскільки за його вказівкою працівники TOB “Росса” виготовили неправдиві акти-відомості щодо видачі дотації виробникам молока, а також він склав авансові звіти, які з вищевказаними актами подав у бухгалтерію TOB “Шумський маслозавод”, як підстави для списання грошових зобов»язань.

Крім визнання своєї вини за ч.2 ст. 191  ч.1 ст. 366 КК України вина підсуднього ОСОБА_2 доводиться показами свідків, іншими матеріалами справи.

ganba
ganba2А ще по округу № 31 Громадянська позиція висунула фігурантку стовпа ганьби Ларису Мисюк – голову Лановецької організації Товариства Червоного Хреста
    ( див. тут ..http://zz.te.ua/fedyk-i-tarashevskyj-ocholyly-spysok-hanby/ )
Будучи депутатом Тернопільської обласної ради від Народної партії Литвина, голосуючи в унісон з регіоналами під час Революції Гідності, Лариса займала вичікувальну позицію. Навіть вже йдучи в депутати від Громадянської позиції вона ” забула” вийти з керівництва Народної партії в Лановецькому районі, про що свідчать дані районного управління юстиції.
Матеріал без емоцій…просто факти для тих, хто хоче, перед тим, як зробити вибір згадати казку про фарбованого лиса і добре подумати про майбутнє.
 

Шкода керівника обласної організації Громадянської позиції в Тернополі – Петра Ландяка, а також Анатолія Гриценка, бо за їх добрими іменами ховаються….

Кандидат в мери міста підкорила Інтернет відвертими відео

Більше 580 тисяч платників скористалися послугами ЦОПів Тернопільщини