Дві правди про перемогу у Тернополі

Поділитися

v-informatsionnoj-vojne-nuzhno-razlichat-svobodu-slova-i-svobodu-lzhi---vitalij-kapranovТернопільська інтернет-газета “Про все” оцінює вкрай негативно результати роботи мера Тернополя Сергія Надала і його однопартійців-свободівців, які контролювали Тернопільську міську та обласну ради. На жаль, тернополяни не дослухались до аналітичних матеріалів , розслідувань і звичайних критиків чинної влади. “Допомогли” розчаруватись у виборах й клоуни, які довели критику на владу до повного абсурду.

Більше половини краян просто вирішили проігнорувати вибори і злодіїв, які 6 років обдирали Тернопільщину в облраді, 5 років в обласному центрі. Люди елементарно не пішли на дільниці. Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт вважає, що на місцевих виборах у неділю українці мали продемонструвати високу явку і чесне волевиявлення. Низька явка у Тернополі насправді – це реально незадовільна оцінка роботи мера Тернополя і його свободівської команди.

Загальновідомо, що політичні авантюристи скористались розчаруванням тернополян і вплинули на найбідніші верстви: пенсіонерів. Бруківка і ті неякісні ремонти ще вилізуть боком свободівцям згодом, після зими. Сьогодні ж головне для них досягнуто – перемога любою ціною, за яку тернополяни заплатять з власних гаманців.

Зовсім по іншому оцінює технологічну перемогу “Свободи” Андрій Ільєнко: “Рік тому брехуни та негідники нас поховали. Думали, що поховали. А останні два місяці намагаються нас пересаджати. І що ми маємо?

Тотальна перемога в Тернополі (Надал – в першому турі, Свобода – перше місце в міськраду) та Франківську (перше місце партії та Марцинків перший на мера, буде другий тур).

Кошулинський в другому турі у Львові. Бублик в другому турі в Полтаві. Більше 10% по Києву. Далі буде.

Подяка всім, хто попри все підтримав “Свободу”. Ви молодці.

P.S. Жодної ейфорії. Попереду важка робота. Перш за все захист результату. Рік тому теж були хороші екзит-поли! Тому тримаємось!

Підсумки виборів у Тернополі: шокуюче розчарування

На вибори у Тернополі прийшло 47,33% виборців