Форум ініціативних організацій

Поділитися

20 жовтня у Народному домі «Перемога» відбувся молодіжний форум ЗнайМО, який спрямований познайомити людей з діючими молодіжними об’єднаннями міста Тернополя, надати поштовх до активізації молоді та залучити людей до громадських ініціатив.
На заході були присутні більше 10 молодіжних організацій. Зокрема, молодіжне об’єднання «Файне місто», Фундація регіональних ініціатив, AIESES, ПЛАСТ та інші. У цікавій та невимушеній формі молоді люди представили свої напрацювання та проекти.
Місцевий координатор житлово-комунальної програми ОПОРА Андрій Мартишко наголосив про можливості співпраці та проведення ряду семінарів для підвищення культури ресурсоспоживання в Україні. «Тільки спільними зусиллями організацій та активної молоді ми зможемо досягти реальних зрушень у питанні впровадження нових технологій енергозбереження, адже кожна людина повинна знати як правильно використовувати енергоресурси» – завершив пан А.Мартишко.
Віталій Забава, координатор проекту ЕСКОМ, розповів, що одна із ланок їхньої роботи спрямована на впровадження та забезпечення сталого розвитку енергозалежності. – “Найближчим часом, в рамках масштабного екологічного проекту ЕСКОМ відбудеться дискусійний клуб на тему “Обговорення екодокументів міської влади та напрацювання стратегії” в якому будуть брати участь наші представники, ОПОРА та місцева влада”.

IMG_0050

Вперше за декілька місяців подивилася TV-4

Завдяки втручанню “Народного контролю” заїзд на Корольова,4 от-от відремонтували