Завдяки втручанню “Народного контролю” заїзд на Корольова,4 от-от відремонтували

Поділитися

Важко повірити, але у Тернополі є заїзд, що не ремонтувався 30 років. Місцеві мешканці розповідали – у двір на вулиці Корольова, 2 відмовлялися заїжджати і таксисти і швидкі допомоги – дороги тут практично не було. На жодні звернення мешканців міська влада не реагувала, то ж люди самостійно засипали глибокі вибоїни хто чим міг!

Люди обурювалися, доки вони ремонтуватимуть все власним коштом?

У міськраді журналістам «Народного контролю» обіцяли підлатати ділянку до кінця червня, та свого слова не дотрималися. Захищати права мешканців на гідні умови життя взявся активіст «Народного контролю» Володимир Швайка.

«Досить вже обіцяти! З такими обіцянками скоро буде зима і не буде коли робити. Вони повинні відремонтувати дорогу зараз!»

Чоловік зібрав мешканців та заявив: посприяє, аби дорогу почали ремонтувати якомога швидше.

«З наступного тижня починаємо ремонтувати дорогу. Комунальники знімуть верхній шар асфальту та покладуть нове покриття», – запевнив Володимир Швайка. Більше того, чоловік допоможе включити цю ділянку у титульний список капітального ремонту на наступний рік.

Не пройшло і тижня, після втручання активіста «Народного контролю», як заїзд і справді почали ремонтувати.

Мешканці таким змінам дуже раді та сподіваються, що наступного року двір все ж таки вдасться відремонтувати капітально.

Місцевий мешканець Любомир каже, співпраця з «Народним контролем» була дуже плідною. «Я 5 чи 6 разів спостерігав, як ви проводили тут зйомки. Ви нам дуже допомогли. А ваш активіст Володимир Швайка неодноразово до нас приходив та допоміг з ремонтом дороги. Якби не ви – нічого б не було».

«Народний контроль» буде надалі допомагати людям вирішувати їхні проблеми та проконтролює чи внесуть заїзд на вулиці Корольова, 2 в титульний список капітального ремонту.

Форум ініціативних організацій

Враження від відпустки у Підгайцях