Куди поїхати у подорож в Україні

Поділитися

Україна — це унікальна європейська країна, яка має надзвичайно широкі перспективи у туристичній галузі. Неймовірно різноманітні природні, культурні та інші особливості перетворюють мандри Україною на незабутні пригоди, сповнені приємних вражень.

Відзначитись із напрямком подорожі можуть допомогти такі туристичні оператори, як TUI, веб-сайт якого розташований за адресою http://www.tui.ua/tours/europe/ukraine/. А якщо ви маєте сумніви стосовно того, куди найкраще спрямувати, ми підготували для вас декілька корисних порад. Усе залежить від того, які саме враження ви бажаєте отримати від подорожі. Ми вирішили не встановлюватись у черговий раз на перевагах відпочинку у столиці України, які є очевидними. Краще звернемо свою увагу на регіони.

Якщо вас приваблює морська природа та неповторний колорит міста із багатою культурою та історією, найкращого напрямку, ніж Одеса, не знайти. Це місто має свій особливий характер, у який закохуєшся із перших секунд перебування у ньому. Багаточисленні пам’ятні місця, легендарні споруди та монументи, неповторна атмосфера морського міста — все це та багато іншого робить Одесу неймовірно привабливою для мандрівників з усього світу. Окрім того, це місто населене надзвичайними мешканцями. Вони дуже привітні до кожного гостя. На окрему згадку заслуговує дуже демократична цінова політика міста. Відпочинок тут обійдеться у дуже скромні суми.

Ще одне місто, яке обов’язково варто відвідати — це Львів. Найбагатший культурно-історичній спадок, найкращі зразки європейської архітектури, надзвичайно високий рівень сервісу та розвитку туристичної інфраструктури — ось риси, завдяки яким місто Лева встигло перетворитися на таку собі туристичну Мекку України. Львів готовий порадувати своїх гостей затишними атмосферними готелями та хостелами, недорогими закладами із автентичною кухнею та доступними цінами, постійними традиційними національними розвагами, які дозволяють ще краще пізнати історію та культуру України. Львів — це місто численних музеїв, церков та інших культурних закладів.

Цілком зрозуміло, що двома розглянутими містами туристична галузь Україні аж ніяк не вичерпується. Але мі вирішили зупинити свій вибір на них як на найатмосферніших куточках держави. Відкривайте Україну, пізнавайте її географію, культуру та історію, та можете бути впевнені, що на вас чекає багато цікавого.

“Добрий самарянин” дякує виборцям за підтримку

Відверто про “Правий Сектор”