На Тернопільщині ворожка допомогла міліціонерам розшукати дворічного хлопчика

Поділитися

dytyna1Близько сотні працівників міліції впродовж восьми годин шукали дитину на Кременеччині. Допомогла правоохоронцям порада ворожки, яка підказала де потрібно шукати дитину.

Дитина вийшла на вулицю і пішла з двору. За словами начальника Кременецького райвідділу міліції Володимира Галевича, інформація про зникнення малюка надійшла до них близько 19.00 від бабусі хлопчика, мешканки хутора Трачуки.

Остання заявила, що онук щез раптово, вона відволіклася всього на кілька хвилин, як малий пішов з подвір’я.

На пошуки дитини задіяли близько шістдесяти осіб особового складу Кременецького райвідділу, двадцяти місцевих рятувальників та місцевих мешканців. Через деякий час до них приєдналися правоохоронці обласного управління міліції, бійці батальйону “Тернопіль” та обласна служба надзвичайних ситуацій.

Шукали всюди, розповів заступник начальника обласного управління  міліції Руслан Балик. До пошуків залучили лісничого, оскільки він найкраще орієнтувався в лісах.

Проте дитини не було. Лісничий вирішив скористатися останньою можливістю й зателефонував до місцевої ворожки. Жінка розповіла, що дитину потрібно шукати в полі, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Уже після другої ночі хлопчика вдалося розшукати. Його виявив у борозні, за метрів 150 від хати, сам лісничий, який дослухався до слів ворожки та почав оглядати поля.

Хлопчик спав. Його врятував від переохолодження теплий одяг. Дитину, до моменту приїзду швидкої, розтерли та розігріли. Загрози життю дитини немає.

Батьки дитини вдячні усім, хто долучився до пошуків їхнього сина.

ternograd.te.ua

Земля порине на 15 днів у повну темряву

Кандидат в мери міста підкорила Інтернет відвертими відео