Приколи з візиту Анатолія Гриценка до Тернополя (відео, фото)

Поділитися

Сьогодні до Тернополя завітав лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко. Він спілкувався з пресою, підтримав публічно Петра Ландяка на посаду мера, виступив на ефірах місцевих телеканалів і “на закуску” була зустріч з тернополянами у найбільшій залі міста – палаці культури “Березіль”. Це своєрідний тест на популярність або дієве активне членство в партії. Якщо політик популярний, то в залі навіть між рядами не можливо пройти, якщо ж партія має великий матеріальний ресурс, то просто звозить автобусами масовку, як це практикує “Батьківщина” Юлії Тимошенко. “Громадянська позиція” не має багатих спонсорів і великої чисельності.  Тому в залі можна було побачити лише реальних ідейних сподвижників Гриценка-Ландяка. Лише в першому ряді, де є 34 місця сиділи партійці, які балотуються у ради різних рівнів. правда, анатолій Гриценко розповідав про 755 кандидатів у ради різного рівня. Якщо б у “громпозиції” практикували бюрократичні кульбіди, то могли б змусити всіх приїхати і відсидіти годину. З іншого боку, шкода було б часу Гриценка, який би переконував своїх однопартійців голосувати за їхню ж партію.

З іншого боку, дуже сумно, що тернополяни такі байдужі, не активна інтелігенція, яка потім ж нарікає, що нічого не змінюється в Україні, в Тернополі.

Критичний читача може ж парирувати, що ця політична сила і її лідери – не цікаві. Де правда – покажуть вибори 25 жовтня, проте, коли ваші друзі, знайомі, сусіди чи колеги через місяць почнуть “скиглити”, запитайте чи ходили на вибори…

Що ж до зазначеного заголовку матеріалу, то зазначимо, що першим приколом візиту Гриценка була агітаційний намет …порошенківців. Він справляв гнітюче враження у таку пасмурну погоду. Якби поруч були розміщені агітатори “громпозиції”, то вони б могли хоча б пояснити людям, що зараз у “Березолі” не шоколадки-рошенки роздають, а приїхали цікаві люди.

Попіарився на цьому заході висуванець Свободи Олександр Башта, який задав “філософське питання”.

Гриценко хоч далеко не оратор, проте з почуттям гумору у нього все гаразд.

Про сумні земельні перспективи України після 1 січня 2015 року переповідати не будемо.

А ось початок виступу Гриценка, що він також має 4 дітей, як і Петро Ландяк – викликав овації у залі.

Поки виступав Гриценко, партер поступово майже заповнився.

У ході промови йшлося й про інформаційні маніпуляції – “як петро Ландяк вкусив за вухо Порошенка”.

У ході відповідей на питання, Анатолій Гриценко чисто по-людськи перебив виступ Петра Ландяка, оскільки чоловік, який задав питання, не слухав відповідь, а розмовляв то з колєжанкою, то по телефону.




“Народний контроль” передав книжки у шкільну бібліотеку на Збаражчині, до якої вже 20 років не надходила художня література

Холдинг Diamond Fortune прийняв рішення вкласти 45 млн доларів в новий комплекс з казино