Примітивний провінційний анекдот з лялькового театру

Поділитися

12119188_450208831833043_5751576150597956321_nУ Тернопільському ляльковому театрі поставили виставу «20 хвилин з ангелом» Вампілова. Здавалось би, благодатна анекдотична історія: провінційний готель, в одному із його номерів прокидаються  у стані тяжкого похмілля два товариші, які даремно намагаються роздобути хоч три рублі, щоб похмелитися. Коли надія знайти цю мізерну суму покидає нещасних пияків, несподівано з’являється людина, яка пропонує їм не три, і, навіть, не десять, а цілих сто рублів… Мало б бути цікаво глядачеві, але не у виконанні акторів тернопільського лялькового театру. Можливо, це режисер Лісовий “занадто приклався”, що актори так препаскудно переграють? Сказати, хто більше винен у тому маразмі, що пропонують подивитись на сцені, складно. Якщо говорити щиро, навіть аматорські театри на Тернопільщині грають пристойніше.

В автора цих рядків склалось враження, що побував на “утрініку в садочку”, де на гру акторів приходить подивитись свій родинний глядач, поплескати в долоні “Сєрьожє маладцу”

На нашу скромну думку, такі вистави потрібно показувати студентам акторських і режисерських факультетів з однією метою: як не творити брак, не халтурити на сцені і взагалі, просто не ганьбитись.

 

 

Нова проблема в зоні АТО: як боротися зі щурами?

Ночью бандеровцы вошли в барак и вывели двух бандитов. Те поняли, что их убьют