“Самопоміч” і “Свобода” у Тернополі розпочали війну компроматів

Поділитися

12107878_10205091151621642_8356341287876535634_nПід завісу виборів у Тернополі партійці “Свободи” і “Самопомочі” ніби показились: обливають брудом одне одного. Прихильники Садового розповідають який злодій мер Тернополя Сергій Надал і його свободівська міська рада, а команда поки чинного мера бреше про аморальність членів “Самопомочі”. Те, що ці партії однаково препаскудні – зрозуміло кожному, хто хоч трішки аналізував ситуацію і буде підтримувати “Громадянську позицію”, “Народний контроль” чи ще якусь поважну політичну силу.

Редакторка “20 хвилин” Світлана Чернецька оприлюднила у Фейсбуці:” Хто ше не чув, що наша газета просочена “психотропними речовинами невідомого походження, яку використовували російські найманці на сході України для нанесення шкоди життю і здоров’ю наших бійців”?))))

Якщо ви взяли цю газету на зупинці – викиньте! Помийте руки і запишіться до лікаря! Якщо вона в сусіда на столі – вимийте стіл з хлором, сусіда негайно на обстеження дозиметром.
Хоча…. Може просто розслабтесь – і отримайте задоволення. Все таки психотропні речовини на вулиці безкоштовно роздають не часто!)

Пригощайтесь – ми старались для вас)”.

Дякуюємо, не треба. “Смакуйте самі свою агітацію”.

 

“Народний контроль” вимагає від козівських комунальників завершити роботи

У громадському транспорті Тернополя продовжують агітувати