Складання пазлів – улюблене заняття дітей і дорослих – стане ще цікавіше з Ukrainian Gears!

Поділитися

Дитячі пазли завжди були популярні як гра-головоломка, спосіб приємно провести час з сім’єю, порадувати себе і оточуючих результатами і процесом складання. Чи вважаєте Ви себе фахівцем, підкорювачем “п’ятитисячного”, або просто любите посидіти 10 хвилин за збиранням картинки – не важливо. Ця новинка вражає кожного, хто хоча б раз брав участь у її збиранні!
Отже, зустрічайте Ukrainian Gears 3D!

Шар-пазлНовий підхід – нові можливості

Ніяка розвага не може бути актуальною завжди, залишаючись принципово незмінною. Німе кіно перетворилося на сучасні блокбастери, вулична гра з м’ячем – у футбол, тетрис – в Xbox. Список, звичайно ж, не повний.

Механічні 3D пазли принципово відрізняються від своїх двовимірних прототипів. Це не просто спосіб розважитися. Як показують Ukrainian Gears, пазли – ще й дотепний стильний подарунок, який приводить у захват не тільки дітей, а й в рівній мірі і дорослих.

Вся принадність задуму полягає в рухливих дерев’яних шестерінках і фігурних елементах. Приємні на дотик деталі потрібно розставити так, щоб склався діючий механізм. Одночасно проста і складна конструкція приваблює і радує око гарною обробкою дерева, пробуджує допитливість і інтерес оточуючих. Поставлені на стіл, ці сувеніри виглядають як суперсучасний предмет інтер’єру “під колоніальну епоху”, або в стилі “стімпанк”.

Розглядаючи Ukrainian Gears 3D в цьому ключі слід зауважити, що такі об’ємні пазли призначені саме для дорослих: як дотепна новина, яка свідчить про непересічної особистості і добрий смак господаря.

Дітей же, що цікавляться всім незвичайним і “прикольним”, без сумніву підкоряють рухомі фігурки, пристрій яких видно неозброєним оком, які так і хочеться доторкнутися, розібрати і зібрати своїми руками, щоб зрозуміти: як це воно так виходить?!
Відчуйте себе винахідником!

26c3c58700000578-3000818-image-a-25_1426696099167Навряд чи більшості з нас просто пригадати, коли була винайдена парова машина. Не кажучи вже про те, щоб спробувати описати як вона влаштована, ще й не підглядаючи при цьому у Вікіпедію. Механічний 3D пазл «Пневматичний двигун» не тільки змусить нас освіжити свою пам’ять, а й розширить коло наших пізнань: адже ця дерев’яна “штучка” – точний структурний аналог парової машини 17 століття! Зберіть механізм, запустіть двигун від звичайної повітряної кульки – і отримаєте результат, ідентичний тому, який прославив французького винахідника Дені Папина 4 століття тому!

Відмінним подарунком діловій людині стане «Механічна шкатулка» – 3D пазл, що має практичне застосування на робочому столі. Завдяки хитромудрому сполученню шестерень і стрижнів при запуску механізму кришка відкривається, а сама скринька висувається і нахиляється, показуючи свій вміст. Такий презент стане в нагоді в якості оригінальної настільної візитниці, або коробочки для дрібниць.

А як Вам ідея побудувати старомодний трамвайчик, який буде рухатися по спеціально споруджених шляхах за допомогою двигуна на гумці? Складний механізм налагоджується згідно інструкції, хоча будь-який бажаючий може збирати 3D пазли самостійно, покладаючись тільки на свою кмітливість, пізнання в механіці і допомогу друзів.

На відміну від трамвайчика, 3D трактор рухається по поверхні, при цьому видаючи потішне “дерев’яне” цокання. Навіть дорослий не втримається від щирої посмішки і на мить забуде про всі проблеми, милуючись, як маленький трактор, самовдоволено покрякуючи, повільно і неминуче долає сантиметр за сантиметром! Спостерігачеві видно, як рухається маховик і ходять поршні. Модель має повний привід і 3 режими.

Світовий бренд, народжений в Україні

Окремо варто згадати, що унікальні механічні 3D пазли Ukrainian Gears – суто українська розробка, яка вже завоювала любов на Заході.

Особливий і винахідливий подарунок, 3D пазл виглядає як дорога іграшка. На ділі ж ціна у моделей Ukrainian Gears – більш, ніж народна! Досягли цього за рахунок відсутності дорогих матеріалів (всі деталі – з дерева) і ставкою творців на саму ідею. Таким чином, Ви даруєте не так предмет, скільки політ фантазії і чисте диво інженерної думки, пронесеною через століття: з 18 століття – до нас!

Як у Збаражі поділять владу?

Як українці розважались з виборчими бюлетенями (фото)