Як у Збаражі поділять владу?

Поділитися

CHerchill-napadaet-na-MoskvuІнтернет-газета “Про все” повідомляла сьогодні про неймовірний результат виборів мера Збаража Романа Полікровського – 87% підтримки.

Як буде працюватись меру ми вирішили проаналізувати з майбутнього складу міської ради.

За попередніми даними за партію “блок Петра Порошенка”Солідарність” проголосувало 29,39% виборців. Це 8 депутатських місць У міській раді Збаража працюватиме 26 депутатів. Тому порошенківцям і меру Полікровському, який балотувався від їхньої сили, треба буде створювати коаліцію.

З ким саме? Нині важко сказати, бо лише політичні камікадзе і недосвідчені політичні сили йдуть на співпрацю з владою на півтора роки, до нових виборів. Разом з тим, з таким високим рейтингом новообраний мер може робити все, що заманеться і підтримка його у позитивних змінах згодом може додати рейтингу.

Другою у Збаразькій міській раді є “Батьківщина”. Їхні 22,61% перевтіляться у 6 депутатських мандатів. “Свободівці лише треті із 14,31%. Це дасть їм 4 депутати.

Успіх нової партії “Добрий Самарянин” демонструє кризу в традиційних українських церквах, розчарованістю прихожан. Це за чутками. Насправді назва партії і господарки лідера – однойменні. Всі члени партії святять паски і купаються на Йордан в ополонці. Наразі 12,15% голосів дають “самарянинам” 3 депутатські мандати.

Радикали Ляшка набрали 9,26%, що трансформуються у 2 мандати. Не забули у Збаражі про Народний Рух України. Підтримали партійців 5,72% виборців. Це лишень одне депутатське місце.

Найімовірніше у прислужники порошенківців підуть традиційні збаразькі підлабузники влади – свободівці.

Під питанням – “Громадянська позиція”…

 

 

Колишній головний тюремний наглядач Тернопільщини на пенсії покерує Копичинцями

Складання пазлів – улюблене заняття дітей і дорослих – стане ще цікавіше з Ukrainian Gears!