В Тернополі відбулась прес-конференція про проект “Дух нашої давнини”

Поділитися

uLdboelZDIcСьогодні, 20 жовтня о 15:00 , у конференц-залі народного дому «Перемога», відбулась прес-конференція на тему «Проект ТО ГСПО Тризуб ім. С. Бандери «Дух нашої давнини» 2015-2016рр.»

Про сам проект та його перспективи розповіли керівник НВР «Правий Сектор» Василь Лабайчук та керівник міського осередку ПС Назар Сарабун (Друг «Вій»).

Основними завданнями проекту є : формування національної свідомості підростаючого покоління, виховання сучасної молоді у дусі українського націоналізму для того, щоб творити нове майбутнє нашої держави.

«Дух нашої давнини» – це виїзні заняття із вишкільною програмою у школи та ВУЗи Тернопілля. Це захоплюючі та корисні заняття з військово-патріотичного виховання, зброєзнавства, тактичної медицини, військового спорядження від досвідчених інструкторів, що опанували свої навички на власному досвіді в обороні нашої держави на Сході України, а також ідеологічні та історичні лекції про “Великі дні визвольних змагань”, становлення нашої держави та інші не менш цікаві теми.

Минулого навчального року бійці 6 ЗБАТ ДУК ПС та ВО «Тризуб» ім. С. Бандери побували у двадцяти трьох навчальних закладах області та району із військовою вишкільною програмою для учнів і студентів (джерело: http://old.pravyysektor.info/…/zapasnyj-bataljon-duk-vyshk…/).

Цього року ми плануємо продовжити та розширити цей проект!

Ще одним напрямом реалізації проекту, стало таборування. Впродовж усього минулого літа, для дітей віком від 10 до 18 років, організовувались табори, наповненні різноманітними та корисними заняттями та яскравими враженнями.

Заняття з військового спорядження, тактичної медицини, акторської майстерності, грі на скрипці, гітарі та фортепіано, сценічної мови, це та ще багато інших цікавинок, які кожен міг вибрати на свій розсуд та смак (більше інформації тут https://vk.com/davnyny ,https://www.facebook.com/groups/1655146098039829/?fref=ts )

Цього разу ми плануємо розширити масштаб проекту від обласного до всеукраїнського рівня, а також організовувати та проводити таборування не лише влітку а й у період осінніх, зимових, та весняних канікул.

Якщо ви бажаєте, щоб у вашому коледжі, інституті, університеті чи школі провели такий же вишкіл, або ж якщо ви хочете, щоб ваша дитина поїхала на такий табір цієї осені – звертайтеся за тел. 097 868 33 01; 097 614 26 02 або приходьте на штаб м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка 23 кабінет 42.

Отдых в Буковеле. От яркого экстрима до тихого семейного досуга

Кандидати у депутати дарують мешканцям зупинки, дитячі майданчики та книжки