У мережі опубліковані фото з місця бійки Тетерука і Кужель в Раді

Поділитися

Починалось все так:

В інтернет-мережі виклали перші фото з приймальні голови Верховної Ради гройсмана. На фото зафіксовано маленька пляшка мінеральної води, результати вимірювання тиску у 62-річної депутати Кужіль та саму постраждалу. Звичайно, бити жінку, колегу, не правильно, проте, у Верховній Раді Олександру Кужель знають як провокаторку. Нардеп Андрій Тетерук вже приніс свої вибачення на сторінці у фейсбук: «Перебіг подій буває жахливо непередбачуваним. Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся». Нардеп Антон Геращенко розповів у фейсбуці свою версію ситуації: «Я підійшов через кілька хвилин, після того як це сталося, і спробував для себе відновити картину події. Зі слів Олександри Кужель, вона, виходячи з приймальні, спікера почула, що Андрій Тетерук сказав їй у спину слова, які вона порахувала образливими для себе. Після чого вона розвернулася і зажадала від Андрія Тетерук вибачень. Зі слів Андрія Тетерука, він, виходячи з приймальні спікера, перебував у словесній перепалці з Олександрою Кужель. Олександра Кужель раптово розвернулася і спробувала його вдарити своєю сумкою. Він тримав у руках підлогу літрову пляшку з водою і спробував облити Олександру Кужель водою, щоб зупинити її».

А далі починається театр: Кужель госпіталізували до Інституту нейрохірургії. За інформацію від прес-секретаря Батьківщини Тетяни Золотарьовой, у Кужель діангостували струс мозку, вона жаліється на запаморочення, нудоту.

kygel3 kygel2 kygel
Олександра Кужіль відома також своєю прихильністю до Віктора Януковича (див. відео внизу)

Разом з тим, пересічні українці у соцмережі насміхаються із “так званого побиття” Кужіль.

***
Заява фракції “Батьківщина”: “У четвер, 5 листопада, після засідання Верховної Ради, біля кабінету спікера депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові нашу колегу, депутата від «Батьківщини» Олександру Кужель.

Перед цим Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу фракції «Батьківщина» та грубо образив особисто Олександру Володимирівну.

Хочемо нагадати, що 62-річна Олександра Кужель – одна з найбільш шанованих українських політиків, автор багатьох реформ у сфері підприємництва, активний, мудрий і досвідчений народний депутат.

Уперше за 24 роки в стінах українського парламенту чоловік підняв руку на жінку. Особливої ганьби інциденту додає те, що «чоловік» Тетерук називає себе офіцером.

Імовірно, нам і суспільству треба було уважніше поставитися до того факту, що ця людина здобула військову освіту у Москві і 5 років служила в російській армії.

Олександра Володимирівна отримала струс мозку і зараз нею опікуються лікарі. Ми бажаємо їй якнайшвидшого одужання і обіцяємо добитися покарання негідника.

Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури України негайно зробити подання про позбавлення Тетерука депутатської недоторканості та заарештувати його.

Ми вважаємо, що фракція «Народний фронт», яка провела негідника до Верховної Ради, має позбавити його депутатського мандата.

І поки ця людина залишається народним депутатом, ми як фракція «Батьківщина» не вважаємо за можливе брати участь у засіданнях Верховної Ради.

Користувачі інтернету почали розміщувати фотожаби на цю ситуацію.

kygel4
CTFEG3XUsAAi-NE.jpg large
CTE4gZMUwAErCik.jpg large

Маринування укропу по-президентcьки

З нагоди 98-ї річниці жовтневого перевороту