Вишиванки: як створити стильний образ?

Поділитися

Сьогодні увесь світ вбирається у одяг, декорований вишивкою. Практично усі імениті дизайнери мають у своїй колекції подібні речі. І політичні мотиви тут ні до чого, бо вишиванки стали справжнім модним трендом нового сезону. Особливо відзначився модний дім Valentino, який додав українські етнічні мотиви до своєї колекції весна-літо 2015. Навіть рупор моди Vogue не зміг залишити без уваги ці моделі італійського дизайнера.

вышиванки современные

Для українців вишитий одяг – це особлива мода, бо вона несе у собі справжній патріотизм та любов до рідної землі. Нажаль, досі є люди, які не наважаються включати вишиванки до свого гардеробу, не розуміючи із чим його можна поєднувати. Саме для них наступні поради щодо стильних комбінацій із must-have вишиванкою.

З чим поєднувати жіночі вишиванки?

Невірно вважати, що вишиванки жіночі потребують обов’язкового доповнення яскраво-червоним намистом та вінком із стрічками. Насправді, сучасні образи у вишитому образі виглядають набагато стильніше.

По-перше, слід пам’ятати, що вишиванка – це досить яскравий елемент одягу, тому вона має бути домінантною у образі. Це говорить про те, що додаткові яскраві прикраси будуть лише «перевантажувати»  загальний вигляд.

Як це не дивно, але класичною комбінацією сьогодні вважається поєднання вишитої сорочки із джинсами. Якщо це туніка, слід використовувати тонкий пояс. Влітку джинси ідеально замінять короткі шорти із деніму.

вышиванки

Офісний варіант передбачає доповнення вишиванки спідницею до колін або класичними чорними брюками. При цьому, якщо на вулиці прохолодно, не буде зайвим і піджак.

Багатьох цікавить питання, у якому випадку доречно одягати вишиванку. Зважаючи на те, що вона стала модним світовим трендом, її можна одягати на прогулянку містом, так і на похід на святковий захід. Вишиванка скрізь буде виглядати яскраво и витончено.

Чоловіча вишиванка: як правильно носити?

Слід враховувати, що чоловічі вишиванки, як правило, мають набагато стриманіші кольори, що дозволяє легко поєднувати їх із традиційним гардеробом сильної статі. Вишита сорочка ідеально доповнить будь-які брюки, як джинсові, так і класичного крою.

Найбільшим трендовими сьогодні вважаються вишиті сорочки чорного кольору. По традиції, саме цей колір для наших предків уособлював землю, мудрість і накопичені знання. Така чоловіча вишиванка успадковувалась від батька до сина як символ передачі життєвого досвіду.

За типом крою виділяють наступні види сорочок для сильної статі:

  • без плечових швів;
  • без комірця;
  • з комірцем-стійкою або відкладним комірцем;
  • із застібкою;
  • із застібкою, що прикрита манишкою.

Одягати вишиту сорочку чоловік може у багатьох випадках, тому, краще мати в гардеробі декілька моделей. Традиційні білі вишиванки представник сильної статі може носити у повсякденні, а чорні або блакитні – на урочисті заходи.

Наостанок

В принципі, немає нічого складного у створенні комбінацій із вишиванкою. Цей гардеробний скарб можна обіграти десятками способів і при цьому виглядати неймовірно стильно і привабливо. Це підтверджують імениті дизайнери у своїх сезонних колекціях по всьому світу.

Будь-яка вишиванка – це дуже енергетична річ, що уособлює традиції цілих українських поколінь. То ж чи варто її тримати у шафі у той час, коли світові знаменитості без будь-яких вагань сміливо виходять у вишитих речах на вулиці своїх міст? Тим більше, що придбати вишиванки в Україні сьогодні дуже просто, досить заглянути в інтернет-магазини.

вышиванки мужские

Что надо знать перед выбором гранитной мойки

СБУ скерувала до суду справу стосовно фінансування тероризму мешканцями Луганська