Завершились вибори і сайт 0352.ua депутата Грицишина від “Самопомочі” відновив крадіжки інформації

Поділитися

Депутат Тернопільської міської ради Андрій Грицишин від нібито порядної партії “Самопоміч” ображається, що його не люблять журналісти. Водночас, новоспечений політик, який керує сайтом-довідником 0352.ua роками не може навчити своїх підлеглих не красти чужу інформацію. Тернопільські кореспонденти ще в далекому 2012 році обурювались, скликали прес-клуб, а потім відверто плюнули на брехливого Грицишина, який особисто займається плагіатом вже як політик.

Сьогодні, коли завершились вибори, міський голова Сергій Надал сформував ганебний союз “Свободи” і Блоку Петра Порошенка у міській раді, опозиціонер Грицишин мав би бути якщо не взірцем кришталевої чесності, то хоча б відповідальності. Як можна повірити керівнику міської “Самопомочі”, якщо сайт під його керівництвом займається плагіатом і крадіжками інформацій кілька років?

Цього разу 0352.ua передрукували нашу новину “Губернатор Барна виділив ставочок екс-нардепу Деревляному?”, не розмістивши відповідного гіперпосилання.

zlody

Телефонувати, нагадувати, просити – просто вже набридло. Нарешті пора стати відповідальними. Чого і бажаємо пану Андрію Грицишину на політичній і журналістській ниві.

 

Бібліотекарі в постійному пошуку нового і цікавого

Гарбузова каша на передові позиції під посвист куль