Чергова ротація бійців батальйону «Тернопіль» та допомога групи «Схід та Захід єдині» у Тернополі

Поділитися

f.b15.12.15r021_новый размер15 грудня 2015 року у Тернополі відбулася відправка чергового ротаційного підрозділу добровольчого батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль». Провести бійців в зону бойових дій прийшли рідні та близькі. З напутнім словом перед відправкою виступили: голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна та начальник УМВС по Тернопільській області Олександр Богомол.

Волонтерська група «Схід та Захід єдині» постійно допомагає батальйонові «Тернопіль», як в зоні військового протистояння так і при відправках на схід. От і цього разу наш координатор по західній Україні Василь Конько приїхав провести наших добрих друзів не з пустими руками. Тільки славнозвісного хліба з Озерної від Петра Христинича передано бійцям аж вісім великих ящиків. І ще до слова скажу, що ми подбали для хлопців і про борошно, і про мінеральну воду  і про  цибулю.

Як завжди правоохоронців перед далекою дорогою поблагословили св’ященники.

Опісля рідні та близькі, керівництво області ну і ми волонтери групи «Схід та Захід єдині» побажали тим хто їде виконувати нелегкий, але такий потрібний Україні обов’язок на Донбасі, щасливої дороги.

А загалом принагідно зазначу що група, зараз активно готується до чергового двадцять другого рейду, це на заході, в зоні військового протистояння наші побратими працюють по забезпеченні військ на позиціях усім необхідним. Є також в планах організація відпочинку діточок з прифронтових населених пунктів на західній Україні, та не буду забігати наперед про все згодом.

На останок ще раз щиро, бійцям батальйону «Тернопіль», удачі, щасливої служби та повернення додому.

 Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО “Схід та Захід єдині” (фото автора).

 15 грудня 2015 року

f.b15.12.15r026_новый размер   f.b15.12.15r012_новый размер

 

Сьогодні у США – закритий показ сьомої частини “Зоряних воєн”

Філателістична виставка “Права людини” відкрилась у Тернополі