Дві шахрайки видурили у тернополянки 53 тисячі гривень

Поділитися

habar_gryvniaУ вівторок, 29 грудня, у тенета двох аферисток потрапила 18-річна жителька Тернополя. Жінки шляхом обману заволоділи 53 тисячами гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Тернопільській області.

У поліції розповіли, що жінки так налякали і задурили дівчині голову, що вона заради порятунку рідних винесла з дому 53 тисячі гривень.

“Близько 16 години до неї (дівчини – ред.) на вулиці підійшла молода жінка і запитала, як пройти до ательє. Тернополянка сказала, що не знає і поспішила у своїх справах. Незнайомка пішла слідом. Дорогою намагалася зав’язати розмову з дівчиною, почала залякувати її, що з рідними невдовзі станеться біда. Незнайомка представилася цілителькою і пообіцяла дівчині вирішити усі її проблеми. В цей час до них підійшла ще одна молода жінка, яка підіграла зловмисниці. Вона сказала, що колись допомогла їй вирішити сімейні негаразди”, – розповіли правоохоронці зі слів дівчини.

За їх словами, потерпіла побігла додому і винесла звідти кругленьку суму грошей.

Поліцейські працюють над розкриттям злочину та застерігають громадян не довіряти незнайомим людям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Правоохоронці розшукують шахрайок.

Як повідомлялось, жителька села Козин Радивилівського району Рівненщини віддала шахраям 10 тис. грн за “порятунок” сина. Шахраї по телефону, представившись працівниками поліції, за порятунок “затриманого за злочин” сина вимагали 10 тис. гривень.

Запрошуємо тернополян на відкриття меморіальної дошки Герою України, бійцю полку “Азов” Андрію “Світляку” Дрьоміну

Тернопільські поліцейські розкрили вбивство жінки-таксиста зі Збаража