Кримінал про наїзд на пішохода розкрито

Поділитися

Ford_Fiesta22 грудня близько 8 години ранку надійшло повідомлення про наїзд на 60-річного тернополянина, який здійснював перехід вулиці Острозького в місті Тернополі по пішохідному переходу. Після наїзду водій залишив місце події.

Пішохода з травмами госпіталізували до першої міської лікарні, а працівники поліції розпочали пошук автомобіля та водія причетного до наїзду.

Як повідомив, старший інспектор з ОД відділу управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Тернопільській області Юрій Юрик:- «Очевидці вказали на колір транспортного засобу. Складність виникала в тому, що свідки вказали лише на приблизну марку автомобіля та деякі цифри номерного знаку, а це сотні одиниць транспорту, яких потрібно було перевірити.

Одне із припущень було, що водій, який залишив місце пригоди раніше міг притягуватися до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, саме ця перевірка дала результат. Автомобіль «FORD FIESTA», який був причетний до наїзду на пішохода та особу водія було встановлено, ним виявився 42- річний житель Тернополя».

На Бережанщині “перекрили” наркотрафік

Чим цікава безкоштовна гра в онлайн казино