Кримінальний авторитет “Пупс” був помічником у нардепа з Тернопільщини

Поділитися

Одіозний політик з партії “Свобода” Ігор Кривецький, якого більше знають в Україні за поганялом “Пупс”, був помічником-консультантом народного депутата України Василя Деревляного. Це було у Верховній Раді шостого скликання, яка працювала  з 23 листопада 2007 — 12 грудня 2012 років. Що цікаво, Ігор Кривецький у той час перебував у лавах партії “Свобода”.

Тернопільські журналісти розповідають, як “Пупс” навідувався до Тернополя, то спочатку йшов спілкуватися на третій поверх в партію “Батьківщина”, а вже тоді заходив до однопартійців на другому поверсі. Перед тим як зайти до кабінету і поспілкуватися з львівським гостем, охорона кримінального свободівця виводили в коридор однопартійців “Пупса”, обшукувала їх чи не має зброї і тоді запускала по одному.

Сам Василь Деревляний, за даними сайту “Посіпаки”, за роки депутатства трьох скликань мав 119 помічників-консультантів і один раз теж був “посіпакою” в Степана Хмари.

Що цікаво, у помічниках Деревляного значилась дружина відомого бютівця Івана Кириленка, який і “лобіював” нашого депутата  в оточенні Тимошенко за посаду дружини.

У той же час дружина Василя Деревляного числиться у посіпаках із 5 скликання до сьогодні : у нардепів-бютівців Дмитра Шлемка,  Давимуки Степана, Івана Деньковича, Валерія Дубіля.

pyps

 

Майк Тайсон знову мільйонер

Посіпаки народних депутатів з Тернопільщини: хто вони?