“Новорічна казка” у Збаразькій виправній колонії

Поділитися

S2800007З Новим Роком у серце кожної людини завжди приходить передчуття змін на краще. А особливо це відчувають особи, які перебувають у місцях позбавлення волі. Оскільки людина, яка «відірвана» від рідної домівки, родини і від суспільства, повинна надіятися, мріяти і вірити!!!
У Збаразькій виправній колонії (№ 63) не дивлячись на сурові адміністративні будівлі, напередодні Нового Року панувала справжня святкова атмосфера, в залі запалала красуня ялинка. За традицією засуджені, які є членами секції художньої самодіяльності підготували для всіх засуджених жінок та працівників установи новорічний вечір, який пройшов в клубі установи. Справжнім подарунком було заохочення засуджених за підсумками 2015 року за сумлінну поведінку і працю, вручено фруктові набори.
Святкування Нового року розпочалося традиційним новорічним концертом, під час якого від засуджених лунали щирі вітання, пісні, театральні мініатюри. Свято продовжилось конкурсом новорічних газет та віршів. Своїми талантами та майстерністю засуджені змогли створити святковий веселий настрій не тільки для себе, але й для працівників установи та гостей.
Дід Мороз з Снігурочкою прийшли привітати засуджених з наступаючим Новим Роком, а також представники адміністрації, які приєдналися до привітань та побажали всім в наступному 2016 році, здійснення всіх мрій, Господнього благословення, і щоб новорічна ялинка оберігала від усього злого, приносила усім мир, радість і спокій.

Юрій Кашуба,
начальник відділення ВСВПР
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

S2800034
S2800132

Як тернопільські села допомагають українському фронту (фото)

Як у Тернополі відсвяткували день народження Степана Бандери (відео)