Оголення року: смілива Шерон Стоун, секс-бомба Памела Андерсон, відверта Майлі Сайрус

Поділитися
384629059
Майлі Сайрус

У році, що минає, селебрітіс радували шанувальників не лише піснями, кліпами та ролями у кіно, а й подекуди дуже відвертими фотосесіями. Підбиваючи підсумки року, ТСН.ua згадав, хто з відомих красунь поставав перед камерами у тому, в чому мати народила. На зміну традиційним Даші Астаф’євій та Кім Кардашян, які чи не щороку демонструють звабливі оголені принади, прийшли Майлі Сайрус та Наомі Кемпбелл.

384884131
Шерон Стоун

Також довести, що ще є порох у порохівницях, вирішила 57-річна зірка “Основного інстинкту” Шерон Стоун. Приклад відомої колеги наслідувала й 48-річна “рятувальниця Малібу” Памела Андерсон, яка аж двічі за рік продемонструвала, чим її нагородила природа. Без гальм Сезон оголень цього року відкрила 23-річна скандальна співачка Майлі Сайрус. Колись скромна та мила дівчинка з улюбленого тинейджерами серіалу “Ханна Монтана”, схоже, просто втратила гальма. Сайрус сміливо можна назвати навіть рекордсменкою з оголень у 2015 році. І йдеться не лише про фотосети. Приміром, на своїх концертах Сайрус виступає у прозорих купальниках з дірками у причинних місцях, імітує статевий акт на сцені, та жбурляє у глядачів фалоімітатори.
Стосовно ж знімань, то на фото Майлі приймає такі пози, що фани без проблем можуть розгледіти всі її найінтимніші місця.

384884134Ще є порох у порохівницях Голлівудська акторка, зірка скандальної стрічки “Основний інстинкт” Шерон Стоун, схоже й забула, що колись була секс-символом. Аби довести собі та іншим, що вона й досі лишається “бабою-вогнем”, 57-річна Стоун наважилася повністю оголитися для журналу Harper’s Bazaar.
На фото Шерон постала з ідеальною шкірою, стрункими ногами та пишним декольте. Такий неперевершений вигляд акторки насторожив юзерів, мовляв, без гарного фотошопу тут не обійшлося.

384947968
Памела

Своєю чергою, Стоун не стала приховувати, що охоче користується послугами косметологів і обожнює ін’єкції краси.
“Рятувальниця Малібу” поспішає на допомогу Власниця пишного декольте Памела Андерсон також цьогоріч згадала свою бурхливу молодість. 385122546Знаменита 48-річна білявка роздяглася всього двічі за рік, проте як же вона це зробила. Спочатку шанувальники Пем розглядали її оголену фігуру у блискітках на сторінках журналу Flaunt.
А наприкінці року Андерсон запросили прикрасити останню “оголену” обкладинку Playboy. Як відомо, легендарний журнал з наступного року змінює політику та перестає публікувати світлини моделей без одягу. Тож редакція видання для чоловіків бачила на останній відвертій обкладинці саме секс-бомбу 90-х Памелу, з чим, природно, не прогадала.
Цікаво, що дозволу на такий відвертий фотосет Андерсон запитувала у своїх синів – 19-річного Брендона та 17-річного Ділана. На що, судячи з того, що знімання відбулися, хлопці дали апетитній мамі “зелене світло”. Зняти все Британська супермодель Наомі Кемпбелл стабільно щороку радує шанувальників фотосесіями у стилі “ню”. У 2015-му “чорна пантера” хизувалася принадами зі сторінок журналу для чоловіків Lui Magazine.

Наомі
Наомі

До цього Lui “роздягав” Ріанну, Кендіс Свейнпоул та Моніку Белуччі. “Чим я гірша?” – подумала Кемпбелл і дозволила фотографу глянцю сфотографувати найпікантніші свої місця.
Звичайно ж, фотосет вийшов вишуканим, проте, ну дуже відвертим. Фанати побачили струнку фігуру та груди зірки модельного бізнесу.
Традиційна Кім На початку цього року вдруге мама Кім Кардашян встигла показати фанатам пишні форми, що вже стало доброю традицією.

384994867Зробила це реаліті-зірка у журналі LOVE.
На фото Кім постала повністю голою та продемонструвала знамениті сідниці. Проте, щойно завагітнівши другою дитиною, Кардашян нічого не лишалося робити, крім ностальгувати за “довагітними” часами за допомогою старих “струнких” фото.
Поганий приклад заразливий Поки вагітна Кім сумувала за своїми фігуристими формами, не втратила нагоди продемонструвати свої її сестра Кортні Кардашян.
Окрім того, подейкували, що саме сестри вмовили маму трьох дітей, зазвичай скромну Кортні, показати себе у всій красі. Як би там не було, 36-річна зірка реаліті таки погодилася на авантюру. Про що, однак, згодом не пошкодувала. Ще б пак, шанувальники та близькі просто закидали компліментами апетитну фігуру Кортні.

Кардяшан
Кардяшан

Оголена та худорлява Солістка дуету “Потап і Настя” Настя Каменських останній рік старанно доводила фігуру до ладу.
Зрештою, хоча й не просто, проте Насті вдалося скинути злощасні кілограми. Результати схуднення Каменських сміливо продемонструвала у відвертому кліпі, знятому “Потапом і Настею” у дуеті з Б’янкою “Стиль собачки”.

Кортні Кардашян
Кортні Кардашян

Скинувши ще декілька зайвих кіло, Настя взагалі роздяглася для чоловічого журналу XXL. Щоправда, поки артистка наважилася показати лише голі сіднички.
Звання треба заслужити Бразильській супермоделі Алессандрі Амбросіо до оголень не звикати. Робота така.

Кортні Кардашян
Кортні Кардашян

З постійною періодичністю цьогоріч відома красуня дражнила фанів своїми світлинами у стилі “ню”. А от наприкінці року видання для чоловіків Maxim нагородило знамениту бразилійку почесним званням “Найсексуальнішої бізнес-леді світу”. “Не посперечаєшся”, – подумала, певно, Амбросіо і без вагань погодилася роздягтися для поважного чоловічого журналу.
На фото Алессандра продемонструвала підтягнуту фігуру без найменших недоліків. Періс із “перцем” Наздогнати зіркових красунь у цьогорічному оголенні вирішила й світська левиця Періс Хілтон. Щоправда, відома білявка повністю роздягатися не стала, а лише подражнила прихильників деякими оголеними частинами тіла. Періс позувала американському журналу Paper. На одному з фото Хілтон постає у комбінезоні, задня частина якого повністю зроблена із зав’язок. Таким чином підступне вбрання оголило не лише довгі ноги Періс, а й її сідниці, повідомляє tsn.ua

Настя Каменських
Настя Каменських
385097463
Алессандрі Амбросіо до оголень не звикати
385097460
Алессандро Амбросіо
384988741
Ріана
385116027
Періс Хілтон

Еротика від Ріанни Цьогоріч не засвітити свої принади не змогла й барбадоська зірка Ріанна. Й хоча 2015 не видався для співачки насиченим на фотосесії в стилі “ню”, проте чого лише вартує кліп РіРі на композицію Bitch Better Have My Money. У ньому Ріанна зіграла зухвалого викрадача, а разом із тим “засвітила” і оголені груди, і пружні сідниці. Також було у РіРі знімання для Vanity Fair, де вона позувала голою на ліжку. І тут зірка встигла продемонструвати сіднички, від яких так шаленіють її фанати.
Не можна сказати, що 2015 року зірки роздягалися на кожному кроці, проте оголень вистачило. Сподіваємося, що наступного року українська зірка Playboy Даша Астаф’єва реабілітується, а Кім Кардашян, яка народила другу дитину, надолужить згаяне за період вагітності.

У Росії висміяли концерт за участю Путіна (фотофакт)

150 надсучасних танків на Харківському тракторному заводі чекають відправлення у Росію