Ширка по-теребовлянськи-2

Поділитися

 АБО ЯК СКЛАДНО ЗРОЗУМІТИ З ПЕРШОГО РАЗУ
Історія “ширки” в Теребовлянській райраді справді продовжується. Нещодавно там відбулась чергова сесія, яка розпочалась із зачитання заяв двох депутатів районної ради, які просили внести до порядку денного питання про звернення депутатів до Верховної Ради та Президента України щодо відповідальності та відставки А. Яценюка та Кабміну, яке було прийняте на попередньому пленарному засіданні. Причиною цього стало, як дивно б це не прозвучало, те, що вчителька з с. Ласківці та екс-секретар сільради з с. Долина “не зрозуміли суті звернення”, при тому, що текст звернення був зачитаний вголос.
Далі було ще цікавіше. Депутати вдруге вирішили розглянути це звернення, і цього разу воно вже не набрало необхідної для прийняття кількості голосів. Ось результати голосування за звернення щодо відповідальності та відставки А. Яценюка та кабміну у порівнянні з попереднім:

terebovla
terebovla2
Як стало ясно після голосування окрім вищезазначених представниць Блоку Петра Порошенка Марії Субчак та Дани Палки схоже за першим разом звернення також не зрозуміли одразу 4 представників Батьківщини: Іван Бочкор – інструктор Теребовлянського спортивно-товариського клубу СТК з с. Ілавче, Ігор Боднар – директор Долинської школи, Володимир Татарин – директор Говилівської школи та Юрій Іваніцький – приватний підприємець, учасник АТО із с. Тютьків. Виявляється не все одразу зрозумів і голова РДА Юрій Ништа, оскільки першого разу при голосуванні утримався, а тепер проголосував проти звернення.
Чи то нам попались такі депутати, до яких за першим разом не доходить, чи то від 15 грудня (перше голосування) до 23 грудня (друге голосування) щось Яценюк встиг таке хороше зробити для країни, чи може деяким депутатам раптово стало жити краще, хто зна…
Проте прості люди цих разючих раптових позитивних змін чомусь не помітили. Платіжки за комунальні платежі все більше шокують, ціни напередодні свят злітають до піднебесся, зарплати та пенсії ж залишаються мізерними, і все це на фоні війни, яку влада вперто називає АТО, а репресії проти патріотів стали невід’ємною складовою щоденних новин.
Схоже депутати від “Батьківщини” своїм “утриманням” під час голосування за звернення про відставку Яценюка таки вирішили продемонструвати своїй лідерці Ю. Тимошенко та й усій Теребовлянщині, що саме вони – це совість Теребовлянської районної ради, адже саме Тимошенко різко критикує діяльність уряду Яценюка та закликає до його відставки.
Агов, Юліє Володимирівно, це точно ваші депутати у Теребовлянській районній раді? Чи може це ті, котрі прийшли у вашу партію з Яценюком та не встигли вийти? Тоді вже якось логічніше. Але ж люди обирали “Батьківщину”, а не бездумних, сліпих та глухих членів “чоколядової коаліції”, які виконують усі, навіть такі безглузді вказівки, як друге голосування за те ж саме звернення. Невже вони думають, що від цього насправді залежить доля Яценюка та його кабміну? Що їм насправді вдалося довести, це те – що думка громади для них немає жодного значення, на відміну від вказівок “чоколядових” коаліціантів, які б’ютівці разом з радикалами Ляшка сумлінно виконують. Цікаво чи Ляшко знає яка у нього фракція в Теребовлі? Навряд чи…
Залишається чекати чергових витівок наших обранців, та сподіватись, що лідери партій колись таки дійдуть та “достукаються” до своїх депутатів на місцях. Не дарма ж голосували за імперативний мандат для депутатів місцевих рад.

Віталій Бойчук

Ширка по-теребовлянськи, або як лізуть в “чоколядку” з косами та вилами

 

Широкий асортимент аудіо товарів магазину Портатив зможе здивувати найвибагливішого покупця

Триває конкурс на здобуття Всеукраїнської премії імені Романа Завадовича