Тернопільські гуляння

Поділитися
DSC_0037Продовжуючи давню українську традицію, разом з різними міськими організаціями, провели мега-позитивні «Тернопільські гуляння».
Ворожіння, цікаві конкурси, майстер-класи, сімейна атмосфера, щирі емоції та яскраві враження – дух справжнього українського єднання. Хлопці ліпили вареники, дівчата забивали цвяхи, водили разом хороводи під веселі коломийки – всі гарно веселилися та по-справжньому відчули, як це колись у давнину гуляли на Андрія.
 Які ж це гуляння без живої музики? Веселий Степан Горбик та драйвові хлопці з гурту «Фа мажор» дали такого жару, що хочеш чи не хочеш, а ноги самі неслися у танок.
Українські звичаї це, без сумніву, культурна спадщина нашого народу, бо як то кажуть: «Без традицій немає культури, а без культури немає нації». Цей чудово проведений час в дружньому колективі, в котре доказує, що ми всі велика єдина сім’я, бо коли ми разом, то нам і море по коліна і ніякий ворог не страшний!
Головне не забувайте про це 😉 А ми й надалі, завжди готові подати свою руку допомоги і разом долати всі життєві негаразди.
Дякуємо організаторам дійства “Жіночій Січі” і “Правому сектору” Тернопільщини. Особлива подяка всім гостям, які з нами так незабутньо провели цей чудовий вечір! Надіємось, що це було не востаннє 🙂
DSC_0029 DSC_0015 cpjCBqorb9k C1G1WePZNq0

Неймовірно: голова облради буде проводити прийом громадян без губернатора

На Тернопільщині здерли майже мільярд гривень податків з фізичних осіб