Жінка розповіла, чому розкопала могилу діда свого чоловіка

Поділитися

ea1f79b579a991ca56299284a57dd811Жінка з села Смордва Млинівського району пояснила, чому поклала під подушку покійника фотографію та потім розкопувала могилу. В інтерв’ю кореспонденту УНН жінка заявила, що вчинила так, бо хотіла втихомирити законного чоловіка Романа.

“Помер його рідний дідусь, який мене захищав постійно від знущань і побоїв. Коли помер, то вирішила покласти під його подушку фотографію Романа, щоб він “оброзумив” онука і той перестав мене бити та знущатися. Коли зрозуміла, що чоловік через цей вчинок може померти, вирішила розкопати могилу та забрати фотографію”, — сказала жінка.

Вона також наголосила, що саме чоловік її спонукав забрати фотографію з труни. За словами жінки, він і подзвонив у поліцію, коли вона розкопувала могилу.

“Він хотів мене підставити, адже в нас має бути суд про розлучення. Роман хоче собі забрати трьох спільних дітей і я протии цього”, — додала Антоніна Гуч.

У Млиніському районну відділ поліції  підтвердили, що сімейний конфлікт таки існує.

“Нині розслідують кримінальне провадження про нанесення легких тілесних ушкоджень Антоніні Гуч її законним чоловіком”, – розповів керівник Млинівського райвідділу поліції Сергій Волков.

За осквернення могили родича жінці загрожує штраф у розмірі 3 тис. 400 гривень і до 3 років обмеження волі.

Як відомо, у селі Смордва поліція затримала жінку під час розкопування могили родича. Свій вчинок вона пояснила тим, що хотіла забрати з руни фотографію чоловіка, яку сама туди поклала під час похорону.

Чому волонтери завозять машину на ім’я громадянки Британії?

Пограбували ломбард на 150 тисяч гривень