Моментальні кредити «ШвидкоГроші»: отримання готівки за 20 хвилин

Поділитися

Унікальна пропозиція від компанії «ШвидкоГроші»: моментальне кредитування готівкою

Кожному з нас іноді бувають терміново потрібні гроші, та інколи трапляється, що взяти їх ніде – у друзів, рідних та сусідів їх просто немає. Допомогти може унікальна пропозиція від компанії «ШвидкоГроші»: тут зможуть надати кредит за наявності паспорта та ідентифікаційного коду за мінімальній відтинок часу, що вкладається у 20 хвилин.

ШвидкоГроші

Коротко про компанію

ТОВ «Споживчий Центр» або спеціалізована фінансова компанія ШвидкоГроші очолює ринок моментального кредитування і є автором унікального ринкового продукту – послуги надання кредиту максимум за 20 хвилин. На сьогоднішній день компанія має філіали майже в 40 містах нашої країни, що функціонують по буднях з восьми ранку до восьми вечора, а в суботу – з десяти до дев’ятнадцяти. Неділя – вихідний. Оскільки в фірмі працюють лише досвідчені фахівці, тут гарантують якість та високий рівень обслуговування потенційних і реальних клієнтів, а також в любий час готові надати їм будь-яку кваліфіковану вичерпну консультацію.

Дещо детальніше про моментальне кредитування

Цей сервіс надзвичайно зручний та комфортний для клієнтів. Перш за все тому, що:

  • тут відсутні приховані комісії та платежі
  • клієнт повинен надати лише необхідні документи та контактну інформацію, всю іншу роботу виконають співробітники компанії
  • умови кредитування прості та зрозумілі кожній зацікавленій особі

Ну а тепер докладніше: компанія пропонує всім найшвидше отримати кредити на будь-які цілі, наприклад, коли не вистачає грошей, щоби дожити до зарплатні. За цільове призначення позики ні перед ким звітувати не треба – заявник може витрачати фінанси на свій розсуд. Сума їхня починається з чотирьохсот гривень, та не перевищує трьох тисяч. Термін видачі – два тижні. Сам процес забирає всього лише третину години: десять хвилин займає заповнення операціоністом компанії форми заявки на отримання грошової позики, та ще рівно стільки ж вимагає прийняття рішення про надання кредиту. Якщо це питання вирішується на користь заявника, той одразу отримує готівку.

Ніякі довідки, поручителі та запорука не потрібні. Умови отримання позики мінімальні, а саме:

  • наявність паспорта громадянина України
  • надання номеру ідентифікаційного коду

За користування позикою стягуються комісійні, відсоток яких залежить від суми та терміну користування. Передбачені також штрафні санкції за несвоєчасну сплату комісії або закриття кредиту, є можливість також продовжити термін його дії. Більш детальну інформацію про це можна дізнатися на офіційному сайті компанії.

Автобус наїхав на пішохода

Росія: рубль падає, зарплати затримують, Путін бачить нові можливості