Правильно підібрана акустична система – якісне задоволення запитів будь-якого меломана

Поділитися

Акустичні системи: якісне відтворення різноманітних звуків

Останнім ланцюгом аудіотракту, що відтворює музику шляхом перетворення електричного сигналу в механічні коливання голівок динаміків, є акустичні системи. Їхнє різноманіття дуже велике і характеризується фірмою-виробником, матеріалом виготовлення, типом та розмірами колонок – практично всі вони представлені на сайті Мультиmedia.

Різновиди акустичних колонок та нюанси їхнього вибору

Стосовно матеріалу виготовлення, це є дерево, МДФ та пластик. Найбільш якісно відтворюють звуки саме дерев’яні колонки. Відповідно, і ціна їхня більша за пластикові аналоги. Що стосується розміру цих виробів, він може бути різним, та покупець повинен знати: колонки, вищі за 15 см, відтворюють звук краще, ніж менші моделі. З приводу потужності, маємо запевнити потенційних користувачів: для використання в домашніх умовах стачить всього лише 30-40 Вт. Дуже важливим показником, що впливає на якість звуку, є також діапазон частот. Чим він більший, тим звук кращий. Найприйнятним варіантом буде діапазон від 20 Гц до 20 кГц.

За типом в Інтернет-магазині «Мультимедіа» є в наявності такі системи:

  • 2.0 – найбільш підходять для комп’ютера, мають маленький розмір
  • 2.1 – комплект із сабвуфером для передачі низьких частот
  • 5.1 – набір із п’яти колонок та сабвуферу,береться для домашнього кінотеатру, найкраще передає звукові ефекти фільмів та ігор

Асортимент продукції у віртуальному магазині Мультиmedia

Більшість товарів, виставлених тут на продаж, вирізняється сучасним стильним елегантним дизайном, відмінною якістю та своєю багатофункціональністю. Вся продукція належить таким відомим маркам як Edifier, Gemix, Genius, Lapara, LogicFox, Microlab, Razer, Sven, і Trust. Деякі моделі є стаціонарними, інші ж – портативними. Є тут провідні та безпровідні пристрої різної потужності сателітів та сабвуфера, які мають різні інтерфейси підключення. Деякі забезпечені пультами дистанційного керування та FM-приймачами, інформаційними LED-дисплеями, MP3-плеєрами, в інших моделях їх немає. Те ж саме стосується і виходу на навушники. Тип живлення у всіх цих пристроях також різний. Це може бути вмонтований акумулятор, живлення від USB або від мережі, чи 2 батарейки АА.

Якщо ви не знаєте, на чому спинити свій вибір, спеціалісти магазину в будь-який час ладні надати вам детальну консультаційну допомогу, причому, абсолютно безкоштовно. Мультиmedia працює без вихідних та здійснює доставку продукції замовникам по всій країні. Звертайтесь до нас, не пожалкуєте!

Квартиры в Черновцах посуточно с помощью сайта dobovo.com: как это работает

Различные ставки на топбукмекер могут принести хороший выигрыш