П’яний дебош в готелі припинили працівники поліції

Поділитися

HOTELДнями, близько другої години ночі, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання кнопки термінового виклику поліції з готельного комплексу Тернополя. На місце виклику відразу ж було направлено групу реагування поліції охорони.
На місці події до правоохоронців звернулася адміністратор закладу та вказала на невідомих осіб. За її словами, компанія молодих людей замовили кімнату, а в працівників закладу не було жодних причин відмовити їм у цьому. Проте, через деякий час весь готель став «на вуха». З готельного номера надходили несамовиті крики, нецензурна лайка та гуркіт речей.
Працівники готелю неодноразово попереджали гостюючих про неприйнятність такої поведінки, адже вони заважали іншим відвідувачам та псували майно закладу. Однак, ніякі вмовляння припинити дебош не дали результатів, тому працівникам закладу довелося скористатись «тривожною» кнопкою поліції охорони.
Агресивний запал захмелілих молодих людей одразу ж припинився, як тільки вони побачили працівників поліції. Оглянувши кімнату, адміністратор зауважила, що молодиками було пошкоджено двері душової кабіни, здерто обої та навіть пробито стіну. Обвинувачення в свій адрес молодики не приймали, а стверджували, що таким був початковий вигляд кімнати.
Для з’ясування усіх подробиць та для встановлення міри покарання хуліганських дій, компанію молодих людей було доставлено до відділу поліції.

На Тернопільщині донька вбила матір

Онлайн-трансляція із зали суду, де відбувається розгляд справи бійців “Правого сектору”