Сільську лікарню під Чортковом за півмільйона опалюватиме директор перопухової фабрики

Поділитися

ContentImageHandler.ashxЧортківський комунальний районний центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Тернопільської області 11 січня уклав угоду з ТОВ «Енертрейд» на послуги опалення у 2016 році на 462 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено 355 Гкал по 1300 грн. за гігакалорію для дільничої лікарні у селі Пробіжна по вул. Церковна.

Торги було проведено за переговорною процедурою, бо «Енертрейд» є єдиним можливим постачальником. Медики повідомили, що раніше вони провели відкритий конкурс на здачу в оренду їхньої котельні і саме «Енертрейд» став переможцем цього конкурсу. Однак ні в обґрунтуванні закупівлі, ні в відкритих джерелах немає жодних даних про той конкурс, хто ще хотів орендувати котельню, умови оренди, тощо. Фірма має ліцензію на работу на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

Засновником ТОВ «Енертрейд» є Віталій Федорейко, депутат Чортківської міськради від політичної партії «Сила Людей» , адміністративний директор перопухової фабрики «Біллербек Україна».

Разом з тим Чортківський центр медичної допомоги замовив у  “Тернопільтеплокомуненерго” послуги опалення для своїх об’єктів у Чорткові по вул. Д. Пігути, 29 і 31а. Послуги комунальників у райцентрі виявились значно дорожчими, ніж у приватної фірми в селі – 1624 грн. за Гкал.

nashigroshi.org

 

 

Екс-заступнику прокурора на Тернопільщині повідомили про підозру у скоєнні смертельного ДТП

Чому Сергій Надал проти ремонту сходів до Надставної церкви?