Екс-заступнику прокурора на Тернопільщині повідомили про підозру у скоєнні смертельного ДТП

Поділитися

pYAHBiQ5rvcНа Тернопільщині колишньому заступнику прокурора повідомили про підозру у скоєнні ДТП та обрано запобіжний захід. Про це  повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Колишній заступник прокурора Кременецького району обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, 7 липня 2015 року працівник прокуратури на власному автомобілі зіткнувся із зустрічним транспортним засобом у місті Кременець. Від отриманих травм водій зустрічного автомобіля помер у лікарні.

За цим фактом того ж дня слідчим відділом прокуратури області розпочато кримінальне провадження, а також за результатами проведеного службового розслідування заступника прокурора звільнили із займаної посади.

У ході досудового розслідування зібрано достатньо доказів для повідомлення підозри колишньому працівнику прокуратури у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення.

Окрім того, за клопотанням прокуратури суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та поклав обов’язок носити електронний засіб контролю.

Санкція ч.2 ст.286 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Заступника прокурора Кременецького району виженуть з роботи через аварію

***

Після смерті потерпілого у лікарні прокуратура перекваліфікувала дії заступника прокурора Кременецького району на вчинення ним більш тяжкого злочину

Працівник кладовища вимагав 300 доларів за дозвіл на поховання

Сільську лікарню під Чортковом за півмільйона опалюватиме директор перопухової фабрики