Тернопільська проститутка обкрадає клієнтів

Поділитися

4eF3OvDГаманець з грошима, водійським посвідченням та банківськими картками поцупили в Тернополі у 27-річного жителя Підволочиського району. До крадіжки виявилася причетною нова знайома потерпілого.

 Як з’ясувалося, мешканець Підволочищини разом з друзями приїхав до обласного центру розважитися. Хлопці винайняли квартиру. Ввечері потерпілий на вулиці познайомився з молодою жінкою. Запросив її до помешкання. Там вони у дружній компанії розпивали спиртні напої.

Гостя, йдучи додому, прихопила з чужого помешкання гаманець. Здобиччю злодійки стали 150 євро та банківські картки. Проте скористатися чужими «електронними гаманцями» їй не вдалося.

Поліцейські Тернопільського відділення поліції, до яких звернувся потерпілий, оперативно встановили особу злодійки. Причетною до протиправного виявилася 33-річна жителька обласного центру.

В поле зору правоохоронців жінка потрапляє не вперше. На даний час вона фігурує, як підозрювана ще в одному кримінальному провадженні. Наприкінці минулого року вона теж викрала банківську карточку у чоловіка, з яким познайомилася напередодні. Тоді їй пощастило зняти з чужого рахунку понад 7 тисяч гривень.

Щодо тернополянки розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації

Головного управління

Національної поліції

в Тернопільській області

Поліцейські затримали у Тернополі двох автозлодіїв

У Тернополі розшукують шахраїв (фото)