Тітушки, які рейдерять фабрику “Житомирські ласощі”, напали на журналістів

Поділитися

Подивіться на покидьків. Сьогодні тітушки, які рейдерять фабрику “Житомирські ласощі” напали на знімальну групу моєї колеги Оксани Трокоз. Поліція цьому ніяк не заважала. Коли ж Оксана запитала начальника поліції Житомирщини Рудика, як він може прокоментувати бездіяльність своїх підлеглих, той сказав, що журналістка заважає йому працювати. І порадив подзвонити на 102. Мерзотник, блін. Він там працює охоронцем, тітушок, напевне.
Згодом, Рудик передзвонив Оксані і порадив написати заяву про правопорушення. Вибачатись відмовився. Сказав, що так відповів, бо не почув її запитання і попросив не публікувати відео.
Шановна Khatia Dekanoidze, я раджу вашому підлеглому Рудику написати рапорт, скласти повноваження і йти працювати в “Українське товариство глухих”, якщо він не чує, коли до нього, як до правоохоронця звертаються по допомогу. Антон Геращенко сподіваємось від вас на оперативну реакцію, щоб цю проблему не довелося виносити на парламентський комітет свободи слова. Вікторія Сюмар, думаю, ця ситуація тебе зацікавить. Дякую всім за репост.

Дмитро Гнап

Серійного викрадача автомобілів затримали тернопільські поліцейські

Які загрози несе побудова ГЕС у Дністровському каньйоні?