Чого жінки бояться у сексі

Поділитися

sexБільшість сучасних жінок не бояться нічого – впевнені в собі, працюють за сімох, слона (навіть не коня) на бігу зупинять і хобот йому відірвуть. Але є моменти, коли всі дівчатка часом відчувають себе невпевнено. І цей момент – ліжко під час сексу.

Та страхи ще нікого до добра, а надто до щастя, не довели. Ми вирішили вивести їх із темряви, зібрати у список, роздивитись і дати їм відсіч!

То ж чого бояться дівчата у ліжку?


Здатися смішною

Це тільки в еротичних сценах голлівудських фільмів всякі брудні слівця, нашіптування і стогони звучать дуже доречно і влучно. А в житті воно все якось ніяково – раптом чоловік подумає про тебе «щось не те»? Та й хіба насправді здорові нормальні люди так стогнуть?! І взагалі, кому це може сподобатись?

Відкриваємо правду: так, стогнуть, і так, подобається. Чоловіків дуже заводить «шум» у ліжку. Тоді вони відчувають всю повноту емоцій, і нарешті одержують повноцінне задоволення від процесу.

Наша порада: звісно, надривно волати, як розпалена березнева кицька не варто, робити це награно і неприродно – теж, а на все решту – дайте собі волю! Розслабтесь, одержуйте задоволення, ні в чому не стримуйтесь. І обов’язково довіряйте партнеру – якщо він зізнається у тому, що любить, коли ви говорите брудні словечка у ліжку, дайте йому це, і теж зізнайтесь йому у тому, що любите ви. Наприклад, про покусування вушка…


Того, що вам потрібен від неї лише секс

 

Страх того, що насправді ви її не любите, і хочете від неї лише сексу, може стати серйозною перешкодою на шляху до задоволення. Жінки почуваються некомфортно без емоційного підґрунтя. Лише до 9% жінок сприймають секс відокремлено, як явище, і шукають сексуальних партнерів виключно для тілесних розваг.

Відкриваємо правду: звичайно, всім жінкам хочеться, щоб секс був безпосередньо пов’язаний з більш глибокими духовними відносинами, повнотою почуттів, взаємним обожнюванням і так далі, але так буває не завжди. Іноді секс – це просто секс. Та усвідомити це жінці, а особливо молодій дівчині, боляче і прикро. І страшно! Тому так часто ображені таким відношенням жінки шукають навіть способів помсти…

Наша порада: якщо ви вже вийшли на стежку війни і опинилися з чоловіком в одному ліжку, немає сенсу аналізувати емоційні наслідки. Так чи інакше, вони непередбачувані. І навіть якщо після занять любов’ю ваші відносини не переростуть у довговічний роман, поставтеся до цього як до приємної пригоді. Так, дійсно, чоловіки частіше займаються сексом заради сексу, ніж жінки, але якщо ваш партнер для вас привабливий, то чому б і не піддатися спокусі? В житті потрібно спробувати все.


Целюліту

 

Тому бідолаха вимикає світло, закутується в ковдру або зовсім не дозволяє партнеру дивитися на неї. Добре ще, що не вдягає нічнушку в підлогу з маленькою дірочкою посередині (і ні, ми не знаємо, де таку купити).

Відкриваємо правду: іноді нам здається, що целюліт придумали виробники антицелюлітних засобів в маркетингових цілях, бо інакше пояснити цю нездорову тягу позбутися природного у своїй суті явища не представляється можливим. Для здорового гормонального балансу у жінки повинен бути на тілі жир. І так, чомусь цей жир найчастіше громадиться на стегнах, а  за рахунок інакшої структури жіночих жирових клітин виглядає він ось такими комочками. Але, дорогенькі, запам’ятайте! Якщо чоловік вас хоче, то йому плювати на всі ваші тріщинки, потертості і недосконалості. Якщо ж він вимагає досконалості – тоді сміливо даруйте йому гумову ляльку (вона точно уся гладенька) і відправляйте цю новоспечену парочку подалі!

Наша порада: звичайно, за тілом потрібно доглядати. Але робіть це в періодах між сексом. А в момент, коли ви у ліжку з коханим, просто ввімкніть всю свою чутливість і віддайтесь насолоді.


Орального сексу

 

Навіть сьогодні, у 21-столітті, де на кожному кроці кричать про розкутість і вседозволеність, безліч жінок досі бояться орального сексу. Огида до чоловічого статевого органу, яку з молоком матері їхні матері всмоктали від їхніх бабусь, а ті ще раніше від прабабусь, не проходить безслідно, і не минає безболісно. Бо ви самі подумайте – як можна брати у рот те, чим чоловік … кхе-кхе, перепрошуємо, пісяє!

Відкриваємо правду: насправді, так само, з тією ж долею огиди ці жінки ставляться і до своїх статевих органів, і тому не допускають туди чоловіків. Причина все та ж. От тільки анатомічно цей орган вашого тіла, як і аналогічний орган тіла чоловіка, нічим не відрізняється від інших ваших частин. А ваш піт, чи ваша слина містить не меншу кількість неприємних речовин і бактерій, ніж сеча чи інші виділення «звідти». Тому, головне у цьому всього – гігієна! У всьому іншому немає нічого страшного.

Наша порада: усвідомлення того, що ці органи в людей є найчутливішими частинами з усього тіла, повинні заінтригувати вас і поселити в вас потрібну дозу передчуттів тієї неземної насолоди, яку ви зможете відчути, якщо дозволите собі це. Те саме буде відчувати і ваш чоловік. Тому, якщо ви його любите, полюбіть і оральний секс 😉


Анального сексу

Порно крокує по планеті: переважна більшість роликів не обходиться без сцен з анальним сексом, з чого дівчата роблять висновок, що цей різновид сексуальних забав – маст хев, і взагалі всі це роблять, крім неї, переляка й ханжі. Але одна справа вважати себе переляком і ханжею, а інша – запхати собі в попу щось товстіше і більше дитячої клізмочки з ромашкою.

Відкриваємо правду: насправді, практично кожен чоловік хотів би хоча б раз, та й спробувати цього «щастя». Для них там усе вужче, тугіше, тому й відчуття від цього гостріші. Але зараз ми не говоримо про чоловіків. Ми говоримо про вас, дівчатка! Тому, якщо ви не можете в собі переступити якийсь умовний бар’єр, пов’язаний із відразою до анального сексу, не силуйте себе! А якщо ви любите анальний секс – це теж нормально! І навіть не думайте цього соромитись.

Наша порада: в анальному сексі головне – обопільне бажання, акуратність, обережність і – увага! – дуже багато змазки. Боятися абсолютно нічого, було б тільки бажання. І якщо насправді десь глибоко в собі ви можете зізнатись собі ж, що «а чому б не спробувати?», і готові на експерименти, тоді – валяйте! Але якщо ні – то ні, на вмовляння зголошуватись не варто. Попа – справа тонка, і відкриємо вам ще один секрет: порноактриси, до речі, туди бризкають лідокаїном.


Бути поганою коханкою

 

Раптом чоловікові не сподобалося, як вона робить мінет? А раптом вона погано його цілує? А раптом у неї маленькі груди? А раптом занадто великі? А раптом вона смішно виглядає в позиції «наїзниця»? І раптом при цьому її невеличкі груди виглядають ще більш жалюгідними?

Відкриваємо правду: чомусь в уявленні жінок бути гарною коханкою – це задирати ноги за вуха, показово стогнати, закочуючи очі, а потім довго і наполегливо запевняти чоловіка, що все було класно. На нашу думку, бути гарною коханкою – це насамперед щиро насолоджуватися процесом, хотіти партнера кожною клітинкою тіла, підказувати йому, що потрібно зробити, щоб дружно кінчити і не боятися експериментувати. Круту розтяжку і оленячі очі краще залиште художнім гімнасткам.

Наша порада: головне, не лежіть у ліжку, як полінце, в очікуванні поки все скінчиться і він сам все зробить, а приймайте рівноцінну участь у процесі – цілуйте, пестьте його, додавайте чогось від себе у процес, і, знову нагадаємо перший пункт, – ні в чому себе не стримуйте! Якщо ви все це будете робити, як мінімум непоганою коханкою ви вже гарантовано будете! 😉


Не відповідати ідеалу

… Причому найчастіше зовсім уявному. Звичайно, всім чоловікам подобається дивитися на Моніку Белуччі, Анджеліну Джолі (в молодості) або Кім Кардашьян (ага, кожному своє!), але це зовсім не означає, що вони мріють опинитися з ними в одному ліжку. Хоча! Навіть якщо й мріють, то нехай для цього самі спочатку стануть Каньє Уестами чи Бредами Піттами!

Відкриваємо правду: мрії на те є мріями, щоб залишатися виключно фантазіями. Звічно, якщо мова не йде про психічний розлад. Якщо дівчина подобається сама собі, то ніякі Моніки з Анджелінами їй не конкуренти. Повірте! Ваша справжня, відверта любов до себе закохає у вас будь-якого чоловіка і розпалить у ньому просто нестримне бажання!

Наша порада: закохайтесь у себе, будьте справжньою, живою, гарячою та доглянутою жінкою. Маючи таку вас поруч, жоден чоловік не захоче когось іншого, і ви завжди виграєте у самого розпрекрасного секс-символу в світі. Бо ви поруч! Вас можна помацати! Поцілувати! І трахнути!


Своєї неголеності

За статистикою – 80% жінок готові відмовити партнеру у сексі, якщо вони не встигли до цього підготуватись в естетичному плані – там у них на їх думку «кущ», а колючими ніжками то й взагалі партнера скалічити можна. І в моральному, і в фізичному плані. Бо як же у неї такої у решті прекрасної, та й волохаті ноги! Це не співпадає із образом!

Відкриваємо правду: можна подумати, чоловіки не знають, де у вас росте волосся… Для статевозрілих людей волосся на різних частинах тіла, окрім голови – норма, бо це і є одна з здорових ознак присутності усіх гормонів, частина з яких якраз і відповідає за потяг до статевого акту. Насправді волосатість не так сильно злякає і засмутить чоловіка, як ваша відмова йому у сексі, бо коли він вас хоче, його бажання робить його наполовину сліпим, наполовину глухим, і опісля він навіть навряд чи згадає, у чому ви були та чи кололо йому десь ваше неголене волосся, а ось відмову пам’ятатиме добре!

Наша порада: не робіть із цього катастрофи ніколи. Ну, не встигли ви сьогодні поголитись, то й не встигли! Візьміть його цього разу розкутістю і грайливістю 😉 І ми гарантуємо – він точно нічого не помітить!


Експериментів і зіпсованої репутації

Буває, що жінки мають якісь свої уподобання і фантазії, які їм здаються дещо ганебними. Наприклад, жінкам може подобатися, коли під час сексу чоловік поводиться грубувато або нашіптує на вухо фривольні вульгарності. Або жінка мріє зайнятись сексом перед великим панорамним вікном. Або хоче зробити це «по-швидкому» на столі у офісі, поки колеги відлучилися на «п’ятихвилинку». Та що завгодно. Але що, як він подумає, що я збоченка? – і все! Ця думка перекреслює усі її бажання і ставить жирну крапку на її сексуальній «кар’єрі».

Відкриваємо правду: чоловікам цікаві ваші сексуальні фантазії, вони готові їх відтворювати, а експерименти у сексі – взагалі їхня улюблена тема! Чоловіки люблять розкутих жінок, адже саме з ними вони можуть одержати справжнє задоволення. І відвертість – найголовніший крок до довіри, значить і до розкутості.

Наша порада: сміливо діліться вашими ідеями, щодо експериментів. Навіть якщо не все сподобається вашому мужчині, навіть якщо не на все він наважиться, у вас буде можливість дійти до якоїсь спільної думки, і знайти спосіб, як цікаво урізноманітнити ваші сексуальні відносини. І не бійтесь, що це якось може зіпсувати вам репутацію – запитайте будь-якого чоловіка і він вам підтвердить – трішки «брудноти» у такій справі, як секс, ніколи не завадить.


Образити вас

Страх образити чоловіка штовхає жінку на терпіння… Наприклад, чоловік обрав занадто швидкий темп, а ви мовчки терпите – «а раптом це прозвучить нетактовно?! Краще промовчу». У підсумку, ви не задоволені, чоловік відчуває це, йому дискомфортно від того, що не зміг принести вам задоволення, ніхто з пари не радий, а у вас неприємний осад і відсутність оргазму.

Відкриваємо правду: Те, що може по-справжньому образити чоловіка – симуляція отриманого оргазму, ваше напружене, перекошене і невдоволене обличчя, а також томне мовчазне куріння у вікно після акту кохання. Не варто думати, що чоловік сліпий, щоб не побачити ваші страждання під час сексу. Тому якщо вам щось не подобається…

Наша порада: якщо вам щось не подобається – вам боляче, незручно, неприємно – тут же повідомляйте своєму партнеру. Звичайно, не у формулюванні «Чуєш, ти! Ти взагалі вже припух?!», а делікатно, проте переконливо. І все налагодиться, все у вас буде добре!

Неземних вам насолод!

news.ua482.com.ua

Основи маркетингу для тернопільських студентів

Ірина Максимів про спортивне життя довоєнного Тернополя (відео)