Чи потрібен Тернополю верблюд за 110 тисяч гривень?

Поділитися

12743789_1541889559443339_8353902405424426822_nДепутат тернопільської міської ради Олег Нитка оприлюднив дуже цікавий пост у Фейсбуці: “Запитання: Чого нам в Тернополі не вистачає до повного щастя?
Відповідь: В Е Р Б Л Ю Д А !!!
Так, так вам не почулося до повного щастя нам в Тернополі не вистачає лише верблюда. Сьогодні відбулося чергове засідання нашої Постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту. Такі серйозні питання розглядали, а тут нам дають прочитати лист звернення управління парків про те, що зоокутку, що в гідопаркупарку “Топільче”, конче треба придбати нікого іншого як верблюда. Причому потратити на корабля пустелі вирішено 110 000 грн. Бюджетних коштів. З чого складена ціна і чого саме така сума не ясно… та й ніхто не прийшов щоб пояснити… просто лист. Дайте нам 110 000 грн. а ми купимо верблюда. От так просто. Так як дочка лишила би мені записку: тату дай 10 грн куплю морозива. А шо? Лише 110 000 грн… може на розпродажі знайшли… подешевіли, напевно нині верблюди – бо не сезон… А саме головне що нам в Тернополі в парку зараз вони конче необхідні. В нас вже все є… а от верблюда нема… непорядок.
Якщо чесно мене дуже розвеселив той лист, насправді не лише мене, а всіх членів комісії… так гарно і мило… дате грошей на верблюда і крапка. Ніхто не прийшов пояснити навіщо? Де планують брати? Чого саме 110 000 грн? Чого саме стільки? Які пропозиції на ринку?
Зрештою хоч би фото причепили…
Ми самця беремо чи самку? Скільки йому років? Одногорбого чи двогорбого? Питань в мене було багато… на жаль залишились без відповідей.
Не отримавши відповідей на запитання, памятаючи долю попереднього верблюда, який жив в зоокутку, я голосував проти виділення такий величезних коштів для купівлі верблюда.
Хоча інші члени комісії мали з цього питання іншу думку і проголосували ЗА. Але то вже зовсім інша історія.
Люди а ви як думаєте?
Потрібен нам верблюд за 110 000 грн.???? Пишіть коменти, мені дуже цікаво.

Олег Нитка

Прокоментували тернополяни цю новину надвзвичайно оригінально:

Юрій Штопко На питання : чого такі дороги погані?
Будемо відповідати : за то у нас є верблюд)

Паша Лисогір ну 100 процентів треба купляти верблюда ) можна використовувати замість транспорту для депутатів на бензин менше буде йти грошей економія:) а як гарно буде справлятися то можна ше і нашу тернопільску поліцію окомплектувати ) гарно би було smile

Любомир Балук А може Олеже це транспорт під нову поліцію? Пам’ятаю що колись була кінна міліція. Від верблюда мажори не втечуть в парку

Viktor Matsykur Олег, а проголосувати за міську спортивну школу дюсш “спартак”,, де тренується 200 дітей і грошей нема у тих “за верблюда” свідомість є? Тренерам пропонують йти на біржу, а зекономлені кошти на верблюда. Антикризовий менеджмент((.

В Україні запустили систему моніторингу наявності ліків для онкохворих в лікарнях

Епідемія грипу завершилася: у жодній з областей рівень захворюваності не перевищує епідемічні пороги