Кримінальна Тернопільщина: факти від тимчасово першої особи

Поділитися


Вчора тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол поспілкувався із місцевими журналістами.

– До щомісячного звіту про роботу поліцейського відомства мене зобов’язує Закон України «Про Національну поліцію»,- розпочав якось формально свій виступ Олександр Богомол, – Проте це не лише обов’язок, а й моє особисте бажання, бо завжди відкритий до спілкування, хочу чути думку громади про нашу роботу,- намагався піддобритися головний міліціянт поліцейський )). І сам тут же виніс вирок роботі підлеглих: на 100% підвищилась аварійність на дорогах Тернопільщини ( з 7 листопада 2015 по сьогодні у порівнянні з аналогічним періодом минулоріч). Зґвалтувань, на щастя, не має, але на 30% зросли крадіжки на Тернопільщині, на 22% – квартирні. Поменшало грабунків (на 26%). “Похвалили” розважальний клуб “Бомба”, де було чимало прикрих інцидентів. Поговорили з власниками ))

Зі свіжих кримінальних історій – після вчора у селі Старий Тараж підвипивша парочка, прагнучи знайти кошти для “продовження бенкету”, приїхали на таксі з Почаєва і пограбували одиноку бабусю. Грабіжники вже затримані.

Біля “Новуса” два іноземці – з Ємену та Іраку втратили свої автівки, бо навіть не виключали мотор, а хотіли на хвилину щось там купити…

“Порозважались” міліціонери в облраді та облдержадміністрації, тренуючись на фейковому замінуванні.

5 березня поліцейські завершать “абабугаламагу” і вийдуть на дороги Тернополя. Виїдуть лише ті, хто сяде у 30 автівок даїшників та патрульних.

policia ternopilРозслідується, як мокре горить, справа у Ланівцях. Щоб визначити наскільки шкідливими були тисячі свиней Чайківського, їхні “аромати” в повітрі, треба заплатити за експертизу 325 тисяч гривень. Так звані правоохоронці таких грошей не мають. Чому хворіли люди масово на рак в Ланівцях, напевно, залишиться загадкою природи і гріхом керівництва “Агро-Лановець”, яке до середини літа 2016 року обіцяє перестати мордувати людей смородом і забрати свою худобу. Не мине горе-аграрію з Настасова і незаконний скотомогильник під Ланівцями. Правда, трупи загиблих свиней вони нібито вивезли в Острів, де перед тим два роки незаконно спалювали “туші”. Грунтознавча експертиза має сказати, чи можна жити в Ланівцях після бізнесування Чайківського.

Секс-скандал із арабами Тернопільського медичного університету має продовження: один вже встиг втекти за кордон, інший ховається в Україні. Дівчата з ними розважались по повній програмі. Керівник поліції розповів про “камасутру” в деталях.

Критичних питань на прес-конференції пролунало на зустрічі чимало, особливо щодо “педагога-Каплуна”, який почав залякувати батьків та студентів.

Запитували журналісти і про дику ситуацію в Довжанці, де сини колишнього голови колгоспу напали на працівників сільської ради. Відповідь, що конфлікт там тягнеться роками правдива, але чи задовольнить він селян?! Сьогодні у Довжанці люди спинили розпилювання приміщення пилорами, а не так давно не дали розтягти метал із діючого млина. Скільки часу ще так звана нова поліція буде займатися бездіяльністю? Заступнику начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Руслану Балику пора б проявити “принциповість”, оскільки  Нацюки починають “палити кантору”…

Критично відгукнувся про роботу своїх колег на Борщівщині Олександр Богомол, зокрема щодо справи у Юр’ямполі, де одна родина вже відмовляється пускати поліцію на подвір’я, оскільки їм просто недовіряє, просить приїхати слідчих з Тернополя.

Під завісу зустрічі п. Богомол поділився історією, як потрапив в скандальну історію із алкогольним брендом. Детальніше – дивіться у відеозаписі.


Заборони та обмеження встановлені для переміщення товарів у міжнародних поштових та експрес-відправленнях

На ринку нафтопродуктів України відбувається перерозподіл власності