За чотири роки українці виграли у лотереї понад 6 мільярдів гривень

Поділитися

lotoЗа період 2012-2015 років українці виграли в лотереї, які проводить оператор державних лотерей “М.С.Л.”, понад 6 млрд грн. При цьому, призерами, які виграли понад 10 000 гривень, стали 4 тисячі 750 осіб. 24 січня у Тернополі виграли в лотерею 3 мільйони гривень

“Одним з найбільш активних періодів лотерейних перемог в Україні став 2014 рік. Саме тоді компанія виплатила своїм гравцям виграшів на суму в 13,4 разів більшу, ніж у 2009 році. До речі, з 2009 року завдяки лотереям МСЛ, мільйонерами та мультимільйонерами стали більше 100 українців”, — повідомили в “М.С.Л.”.

В компанії також пояснили як формується призовий фонд лотерей.

“Для того, щоб виплатити переможцям їх виграш, лотерейний оператор використовує призовий фонд, який є у кожній лотереї. Кожен призовий фонд становить більше половини коштів, отриманих від продажу білетів”, — зазначили в “М.С.Л.”.

За умовами випуску та проведення лотерей, великі грошові призи виплачуються переможцям протягом 12-36 місяців з моменту їх оформлення.

“Такий підхід до виплати великих виграшів є світовою практикою у лотерейному бізнесі, яка успішно застосовується у всіх розвинених країнах світу, зокрема у Європі та США”, — відмазуються в “М.С.Л.”.

Як російського прем’єра Медвєдєва загнали у глухий кут в Мюнхені

Жіноча збірна України з біатлону виборола срібло в естафеті на етапі в Преск-Айлі