Голова Збаразької райдержадміністрації Качка вимагає покарати воїна АТО, який зареєстрував на сайті Президента петицію про його відставку

Поділитися

список фермерівШановні збаражани! Ми живемо в правовій державі і повинні розмірковувати з позиції норм закону. Олександр Саричев у своїй петиції звинуватив голову Збаразької РДА Качку А.Я. у двох правопорушеннях зокрема:
– Щодо військового квитка першого заступника голови Збаразької РДА Ю.Головатюка, який він подав для проходження спецперевірки перед призначенням на вищезгадану посаду і який дійсно є підробленим.
Ю.Головатюк нібито його отримав в 1997 році в Борщівському районному комісаріаті, як особа не придатна для проходження строкової служби в ЗСУ.
Згідно запитів правоохоронних органів на адресу Борщівського РВК, надійшла відповідь, що така особа ніколи не перебувала на обліку в зазначеному РВК , а військовий квиток є підробленим.
В подальшому правоохоронними органами було порушено кримінальне провадження за ст.358 КК України (про яке знали А. Качка та Ю.Головатюк )
Напевно, за вказівкою голови ОДА С. Барни справу правоохоронці закрили по причині того, що Ю. Головатюк «не знав», що військовий квиток підроблений.
Суть вищенаведеного правопорушення не в тому, як себе ведуть Качка та Головатюк, а в тому, як після Революції Гідності себе ведуть загалом посадові особи Адміністрації Президента. Чому дозволяють собі робити такі промахи в кадрових призначеннях та після оприлюднення зібраних фактів, не вживають жодних дій, які б не дискредитували Президента.
Ні для кого не секрет, що А.Качка і Ю.Головатюк м’яко кажучи не є професіоналами в жодній галузі які їм ввірено, а перебування їх на посадах неухильно тягне рейтинг Президента на Збаражчині та Вишнівеччині до низу.
– З приводу другого питання, зазначеного в петиції. Олександр Саричева повинен подати на голову Збаразької РДА А.Качку до суду тому, що у відкритому судовому засіданні, де будуть давати свідчення під присягою усі фермери, які здали О.А. Дрібніцову орієнтовно 65 тис. грн. вони підтвердять, що це дійсно правда. А в свою чергу Дрібніцов О.А. повинен буде пояснити, на які такі потреби ЗСУ він їх збирав для А.Качки.
Повірте, що люди, які важкою працею заробляють гроші на землі і віддають їх з надією, що долучаються до оборони країни, мовчати не будуть. Оце і є вирішення питання на чиїй стороні правда. Якщо А.Качка чесний чоловік, то він би одразу звернувся до суду, а не до заангажованої поліції.

І на останок хотілося б сказати: шановні правоохоронці невже вам не набридло блазнювати перед селфі-губернатором та Качкою. Зробіть лише одне, візьміть усі зібрані Вами докази непрофесіоналізму, розкрадання бюджетних коштів , та зробіть доповідь своєму київському керівництву, яке в свою чергу, можливо відкриє очі очільникам Адміністації Президента.

 Марія Правда

Щодо пам’ятника поету Пушкіну в Тернополі

Журналіст Зоряна Довгань шокувала громадськість “шумськими зйомками”