На Збаражчині вчилися палити колонію під мотиви російської пісні “Офицеры”

Поділитися

CIMG2566На території Збаразької виправної колонії (№ 63) відбулись пожежно-тактичні навчання за участю рятувальників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та персоналу виправної колонії. Про це прозвітувала прес-служба управління ДПтС України в Тернопільській області, надіславши відеозапис із навчань. Оформили відеонарізку переспіваною на український манер пісню російського співака Олега Газманова.

CIMG2575Згідно тактичного задуму, пожежа виникла на першому поверсі житлового гуртожитку дільниці соціальної реабілітації установи. Горіння супроводжувалося високою температурою, виділенням великої кількості продуктів згорання.

З метою налагодження взаємодії між управліннями ДСНС та ДПтС України в Тернопільській області, відпрацювання тактики гасіння пожеж, тренування умінь і навиків необхідних для оперативного реагування у випадку виникнення пожеж, для гасіння умовної пожежі було залучено одне відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Збараж та відділення об’єктової пожежної охорони.  Спільними зусиллями умовну пожежу було успішно ліквідовано.

CIMG2589(1)

“Антикорупційний форум” Михайла Саакашвілі Сєвєродонецьку викликав глузування

Заява від діячів Заставного: недобросовісні міліціонери не пройдуть переатестацію