Першій незалежній тернопільській інтернет-газеті “Про все” сьогодні дев’ять років

Поділитися

logo-provseСьогодні, 27 березня, першій незалежній тернопільській інтернет-газеті “Про все” виповнюється дев’ять років. За ці роки інтернет-газету “Про все” прочитало понад 8 мільйонів 570 тисяч читачів. Авторами, блогерами, редакторами, фотокореспондентами, аналітиками, консультантами, журналістами, рекламними агентами, адміністраторами ставали чимало як відомих, так і зовсім юних мешканців нашого краю та закордону. Ми усіма Вами пишаємось і дякуємо за вашу роботу, ідеї, фото та відео матеріали, статті і замітки, щиро вдячні за співпрацю як з колишніми, так і теперішніми колегами. Без Вас не було б “Про все”, читачів та коментаторів, прихильників та критиків інтернет-газети.

Ми свідомо не називаємо імен авторів заміток та аналітики, журналістів, дизайнерів бо, на жаль, як і в час заснування інтернет-газети “Про все” у 2007 році, в Україні досі небезпечно мати свою думку, а тим паче висловлювати її публічно. C’est La Vie…

Саме завдяки Вам усім- авторам – перша незалежна тернопільська інтернет-газета “Про все” має не просто Google PageRank 4, Яндекс тИЦ (CY) 700, понад 145 тисяч відвідувачів сайту на місяць, а ДОВІРУ від читачів.

За всі роки на сайті оприлюднено 40 тисяч 365 статей. Ми пережили понад пів сотні потужних хакерських атак. Завдяки їм ми  неодноразово кардинально змінювали систему захисту та 5 разів дизайн сайту. Незмінними ж залишались наші принципи і логотип, який став брендовим знаком неупередженості та нескореності не лише на Тернопільщині чи в Україні, але й за кордоном серед наших українців.

На відеоканалах інтернет-газети “Про все” в YouTube було переглянуто понад 1 мільйон 210 тисяч відеозаписів.

У соціальних мережах на новини інтернет-газети “Про все” підписано понад 22 тисячі 500 читачів: у Фейсбуці 8 тисяч користувачів, Вконтакті – 7 тисяч 300, Однокласниках – 6 тисяч 400, твітері -600.

Щодня на наші електронні скриньки приходить понад 300 листів із скаргами-проханнями про допомогу, статтями, замітками, коментарями, анонсами і т.п.

Ми щиро дякуємо усім за добрі поради і відверту критику на нашу роботу, яка стимулює нас бути кращими, а отже цікавішими і досконалішими.

Спасибі усім за щирі вітання.

З днем народження, перша незалежна тернопільська інтернет-газета “Про все”

 

 

У Тернополі діти, чиї родини опинилися у скрутних умовах, провели цілий день в аквапарку

Поліція патрулює парк