У Тернополі діти, чиї родини опинилися у скрутних умовах, провели цілий день в аквапарку

Поділитися

wh2JcsVSKPw25 березня представники тернопільського представництва благодійного фонду «Фонд Добрих Людей» подарували невеличке свято малозабезпеченим родинам , переселенцям з Донецької області та дітям, батьки яких є учасниками антитерористичної операції. Малеча цілий день провела у аквапарку «Лімпопо» граючись у різні водні ігри, спускались з гірок.

– Зараз нам, українцям, у цей скрутний час дуже важливо допомагати один одному, а особливо тим, хто цієї допомоги потребує найбільше . Важливо і допомагати родинам-переселенцям, оскільки вони на власні очі побачили що таке війна – зазначив керівник тернопільського представництва фонду Павло Бойко .

– Влаштувати такий день веселощів та ігор-це найменше, що ми можемо зробити для дітей, котрі мусять зростати у скрутних умовах. Проте, від своєї справи не відступаємося, – переконує Ігор Костюк, директор із розвитку БФ “Фонд Добрих Людей”.

Особлива подяка компанії «Svitla Systems» у допомозі організації свята та керівництву готельно-розважального комплексу «ALLIGATOR» за надання вагомої знижки .

JkEOHoH3ezc JCeA1uKIEG4 w6PuPtqqFt0

 

Тернопільський конвеєр не спить не дрімає, а на фронт гостинці пересилає

Першій незалежній тернопільській інтернет-газеті “Про все” сьогодні дев’ять років