У Тернополі помер чоловік від ускладнень грипу : сім’я потребує допомоги

Поділитися

e06d061a77a7bde916b8a91163029d411448534574Вчора отримав повідомлення від доброї колеги-журналіста Тетяни Крушельницької , яка зараз проживає за кордоном: « Привіт, Борисе. Маю до тебе велике прохання. Моя дуже добра подруга потребує допомоги. Тато її захворів. Мав грип, дало ускладнення на легені. Лежить в реанімації непритомний під апаратом. Купа грошей пішло на ліки. Каже, що в день по 8-10тис грн йшло. Питала мене може я маю знайомих в медіа, Щоб дати якесь оголошення про те, що потребують коштів . Можеш сконтактувати з нею, хай подасть оголошення на Про все, і якщо не важко – дай їй номер Зоряни Биндас і Люби Красновської і когось з ТВ4 і ІНТБ, або мені напиши їх контакти. Буду тобі надзвичайно вдячна за допомогу… З переляку забула її ім’я написати – Таня Дідусенко».
Сьогоднішній скажений ритм життя вносить свої корективи. Поки сконтактував з Танею – батько її помер… Проте, наскільки розумію, сім’я потребує допомоги, щоб провести в останню путь тата.
Хто має можливість, відгукніться допомогою. Кошти можна перерахувати на банківську картку доньки в Приватбанку 4149437733988313 ( Дідусенко – Рачок ТЕТЯНА СЕРГІЇВНА).

У Кременці перекрили дорогу у зв’язку з припиненням фінансування навчального закладу

Умерла Наталья Крачковская