За 20 гривень у Тернополі сьогодні покажуть володіння найбільшого злодія

Поділитися

943993_834928929984361_8670669194085957762_nКлуб мандрівників “Слід” разом з тернополянами із дітьми йдуть в гості до мера Тернополя Сергія Надала, а точніше – на екскурсію до міської ради.

Під час екскурсії планують оглянути всі поверхи міської ради, завітати до сесійної та зеленої зали, побувати в приймальні міського голови.

Екскурсія буде цікава дітям хоча б від 10-12 років. Можна знімати фото і відео. Якщо під час екскурсії діти достатньо чемними – в сесійній залі можна буде посидіти на місці найбільших депутатів-злодюжок та проголосувати кілька важливих рішень, наприклад, про висловлення недовіри міському голові Сергію Надалу.

По завершенню екскурсії Сергій Надал разом з чиновниками поділиться подарунками-хабарями, які вже не мають сили донести додому.

Долучитися до екскурсі дуже просто:
– Сказати у Фейсбуці Максиму Черкашину якнайшвидше про своє бажання прийняти участь в заході (кількість місць обмежена, як у слідчому ізоляторі!);
– Оплатити організаційний внесок в розмірі 20 грн/дитина + 10 грн за кожного наступного члена сім’ї (мама, тато, брат, сестра);
– Прийти вчасно на місце зустрічі в гарному настрої.

Чи видаватимуть чеки і як будуть обілечувати всіх бажаючих невідомо. Раніше за такий цирк гроші йшли на цигарки Надалу ))

Початок екскурсії о 15:55.
Тривалість – близько однієї години.
Місце збору – біля центрального входу в міську раду (м. Тернопіль, вул. Листопадова 5)

mer

Шокін звільнив Сакварелідзе

На обліку в податківців Тернопільщини перебуває 62 тисячі 835 платників податків