Ексклюзивні вербові букети та оригінальні писанки від «FM Галичина»

Поділитися

Напередодні Великодня найбільша радіомережа західної України провела дві масштабні акції для своїх слухачів.
«Не я б`ю – верба і «FM Галичина» б`є, за тиждень – Великдень», – такими словами вітали ведучі файного радіо своїх слухачів не лише в радіоефірі, а й особисто.
Цьогоріч акція «Вербова гілка» пройша по-новому, одночасно у трьох найбільших локаціях міста: у ТЦ «Роксолана», «Кінг Крос Леополіс» та «Південний». Сотні слухачів мали можливість поспілкуватися з ведучими файного радіо, а також отримати ексклюзивні вербові букетики та подарунки від партнерів ТМ «Украса» та «Йоданка Павлівська».
– До нас підходили люди зі Стрия, Дрогобича, Рівного, Луцька і, звичайно, багато львів’ян. Вони охоче долучалися до наших конкурсів, фотографувалися і нам приємно, що всім сподобалося. Такі акції завжди дарують багато позитиву усім учасникам, а нам ще й можливість поспілкуватися зі своїми слухачами, – розповіла Еріка, ведуча програми «Файна рандка».
А вже у Вербну неділю більше двох сотень дітлахів взяли участь в унікальному майстер-класі, який «FM Галичина» провела у ресторані імпровізацій «Грушевський cinema jazz». Малеча розфарбовувала оригінальні пряники у формі писанок від Львівської майстерні пряників «Юрашки». Одним допомагали батьки чи майстрині, інші вправно виписували чудернацькі узори самостійно. Тож за деякий час кожний створив свій унікальний шедевр. Ніхто не залишився і без подарунків від партнерів акції: мережі сімейних розважальних комплексів «Ігроленд» та мережі дитячих супермаркетів «Монако». А коли на сцену вийшла Олеся Киричук, годі було всидіти на місці. Тож активно підспівували і підтанцьовували не лише усі дітлахи, а й їхні батьки.
– Ми почули про цю акцію по радіо, готувалися кілька днів. Я тут з сином і племінницею. Діти щасливі, вони із натхненням розмалювали свої прянички і уже запитують, коли такий майстер-клас відбудеться знову. Дякую вашому радіо за це море позитиву, – каже п. Людмила.
«FM Галичина» цінує та підтримує рідні традиції, адже вони нас об’єднують, плекають любов до всього українського. Тож колектив файного радіо закликає усіх своїх слухачів налаштовуватись на хвилю світлого та величного свята Великодня, а також обіцяє і надалі тішити приємними акціями та сюрпризами.

Довідка
«FM Галичина» − найбільша західноукраїнська регіональна мережа. «FM Галичина» розпочала мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 15 частот: Рівне 89, 5 FM; Львів 89,7 FM; Луцьк 89,8 FM; Тернопіль 102,3 FM; Славське 102,6 FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Перемишляни 105,1 FM; Турка 105,9 FM; Шацьк 106,7 FM; Броди 107,5 FM; Новий Розділ 107,6 FM; Стрий 107,9 FM.
Слухацька аудиторія «FM Галичина» – мешканці Західної України, віком 25–55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі – понад 2,5 млн слухачів.

Круїз по Дністру на кораблі “Юрій”: неймовірні краєвиди, водоспади та смачна кухня

На травневі свята тернопільські правоохоронці перейдуть на посилений режим