На дорогах Тернопільської області травмувалося троє людей

Поділитися

В селі Біла Тернопільського району зіткнулися мотоцикл та автомобіль. Аварія трапилася близько 9:42 22 квітня. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що водій мотоциклу “Хуатіан” – тернополянин,1984 року народження. Він, рухаючись вулицею Сагайдачного, у напрямку дороги “Обхід Тернополя”, під час обгону не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем “Форд”. Іномарка їхала у попутному напрямку, а удар трапився, коли кермувальник автівки почав повертати на іншу вулицю.

Внаслідок ДТП пасажир мотоциклу, шістдесятирічний чоловік, звернувся за меддопомогою до лікарні. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму правого стегна. Інші учасники автопригоди не постраждали.

Про аварію з потерпілими надійшло повідомлення того ж дня від чергового Козівського РВ ГУДСНС. Він сказав, що між селами Теофіпілка і Плотича Козівського району ДТП.

При виїзді оперативників з’ясувалося, що на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка водій автомобіля “Рено-Трафік”, житель Ужгородського району, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху. Такий маневр став причиною зіткнення з “Сузукіі Грант-Вітарою”, якою керував мешканець Житомирської області.

В результаті ДТП до лікарні з переломом ноги та іншими ранами потрапили дві пасажирки “Рено”. Після надання меддопомоги жінок відпустили.

Причини двох автопригод встановить слідство, повідомили “Про все” у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Шлях “Гатила”: як знайти новий життєвий старт після війни

На території Дністровського каньйону копачі самовільно розрили кар’єр