Навколо світу за 100 днів на мотоциклі

Поділитися

gryzliШвейцарський мотоцикліст вирішив зробити просто божевільну поїздку. Кругосвітка за 100 днів, більше того маршрут вибраний не простий, він проїде по всім континентам (за виключенням Антарктиди, звичайно) В мотоцикліста кличка Grizzly, і скажу чесно в нього залізні… сідниці) Допомагає йому в цьому вірний залізний кінь, модифікований під цю задачу мотоцикл, його Grizzly називає Victory Daytona ONE. Також не кращий вибір для настільки різної дорожньої обстановки, я очікував що при такій задачі вибір впаде на BMW R 1200GS або подібний.Всього протяжність маршруту налічує близько 100 000 км. Тобто байкеру потрібно долати 1000 км щодоби, що дуже виснажливо як для людини так і для техніки.Гризлі стартував під час Daytona Bike Week і вже зараз знаходиться в Австралії на шляху до Світового рекорду та мрії. Етап на південь зі старту, а це 19,840 км він подолав за 19 днів 12 годин що в середньому хороший результат. Загалом мотоцикліст проїхав Мексику, Гватемалу, Панаму, Колумбію, Еквадор, Пер та Аргентину. Звичайно в такій подорожі проблем вистачає, але найбільшою є кордони країн на яких втрачається багато часу. Гризлі уже проїхався по піску та по снігу, подолав 100 гірських переходів.

571602bc37894-519x389Grizzly дякує всім за підтримку та у вільний час ділиться коментарями на своєму блозі та соціальних мережах.

Слідкувати за подорожжю можна там же або у нас на сайті, ми будемо слідкувати за ситуацією і розповідати про новини та цікаві факти. Тримаємо кулаки за мото брата та бажаємо йому рівних доріг та безвідмовну техніку, запалу в байкера точно вистачить!

imotorcyclist.com.ua

Karte_Route_vector2

Путин управляет тайными спецподразделениями в Европе

Повідомлення про Чорнобильську катастрофу у 1986 році