Поліцейські затримали любителя дармового ремонтно-будівельного обладнання

Поділитися

narychnikiПрацівники Управління поліції охорони в Тернопільській області затримали «на гарячому» нечесного на руку відвідувача гіпермаркета.
Випадки, коли у покупців виникає спокуса щось винести з магазину і не розплатитися, на жаль, не рідкість. Виявляється, охоронці супермаркетів мало не щодня ловлять ласих на чуже клієнтів. Деякі з них не соромляться намагатися вкрасти навіть після того, як їх упіймали «на гарячому».
Серед таких був раніше судимий 28-річний тернополянин, який вирішив покинути приміщення гіпермаркета не з пустими руками. Не маючи бажання оплатити бажаний товар, молодий чоловік вирішив забрати з полиці товар “за так”, сховавши його за пазухою.
Таким чином зловмисник намагався пронести повз касу 18 сверл та 3 упаковки насадок до шуруповерта, на загальну суму близько 620 гривень. Проте, завдяки пильності працівника Управління поліції охорони крадіжка не вдалася.
Щодо нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Покарання за такі дії – чималий штраф, виправні роботи строком до двох років або позбавлення волі – до трьох років.

Тернопільський вчитель серед найінноваційніших в Україні

Лідер Аграрної партії на Тернопільщині сяде на 5 років за екологічні злочини?