На Хмельниччині знайшли вбитим таксиста з Тернопільської області

Поділитися

pm945image001Заява про зникнення молодого чоловіка надійшла до тернопільських поліцейських днями вранці, і вже пообіді тіло 28-річного тернополянина було виявлено на території Білогірського району. Правоохоронці просять громадян допомогти у розкритті цього резонансного злочину.

 В лісосмузі неподалік автодороги, яка веде через Білогірський район з Тернополя до Хмельницького оперативники виявили автомобіль 28-річного водія таксі, який розшукувався тернопільською поліцією як зниклий безвісти. Неподалік на полі знайшли тіло самого тернополянина. Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть чоловіка.

Оскільки тіло убитого тернополянина знаходилося вже на території Хмельницької області, тож розслідуванням кримінального провадження за статтею 115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу України ведуть хмельницькі правоохоронці.

У зв’язку з цим працівники поліції звертаються до громадян: якщо хтось із вас в зазначений час рухався за маршрутом « Тернопіль — Кременець — Шумськ» і міг бачити зображений на фото автомобіль загиблого, або бачив самого водія чи осіб, які їхали з ним, прохання повідомити в поліцію за телефоном «102».

 

Як Лариса Римар для “галочки” критикувала Порошенка

У Золотому Потоці назріває медична катастрофа