На Тернопільщині судитимуть чернівчанина за спричинення майже 250 тис. грн. шкоди ландшафтному заказнику загальнодержавного значення

Поділитися

Прокуратурою Тернопільської області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя Чернівецької області, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч.4 ст. 197-1, ст. 246, ч. 3 ст. 240 КК та ч. 1 ст. 252 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво, порушення правил використання надр, незаконна порубка лісу та умисне знищення об’єктів природно-заповідного фонду).
Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений самовільно зайняв земельну ділянку площею 0,8758 га на території ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Касперівський», розташованого у с. Касперівці Заліщицького району. На цій землі чернівчанин здійснив незаконну порубку дерев, самовільне будівництво будівель і споруд та незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення – води.
Цими протиправними діями обвинувачений спричинив інтересам держави шкоду на загальну суму майже 250 тис. грн.
20 травня 2016 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено для розгляду по суті до Заліщицького районного суду.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Михайло Єфремов зачитав черговий влучний жартівливий вірш: про поразку Росії на “Євробаченні” та допінговий скандал російських спортсменів

Викрито сутенерку, яка займалася організацією проституції в Тернополі без “криші”