Викрито сутенерку, яка займалася організацією проституції в Тернополі без “криші”

Поділитися

2_jpg______________729x547Тернопільська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно жительки міста Запоріжжя за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.303 КК України (сутенерство, вчинене щодо кількох осіб, повторно).
Встановлено, що упродовж листопада 2015 року – травня 2016 року підозрювана виступила посередником при здійсненні розпусних дій на території міста Тернополя.

Зокрема, вона через Інтернет підшуковувала учасників для розпусних дій, приймала замовлення від клієнтів щодо надання платних послуг сексуального характеру та при необхідності організовувала транспортування осіб, які надавали сексуальні послуги.

Також сутенерка отримувала кошти за надання платних послуг сексуального характеру та розподіляла отримані за зайняття проституцією прибутки з особами, які надавали сексуальні послуги.

За цим фактом жительці міста Запоріжжя повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Довідково: Санкція ч. 2 ст. 303 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 4 до 7 років, повідомили “Про все” у прес-службі прокуратури Тернопільської області

Сутенерка, яку впіймали у Тернополі, має чоловіка і виховує двох дітей, повідомляє сектор комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Майже рік оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції Тернопільщини фіксували діяльність злочинної групи, що займалася наданням сексуальних послуг.
Виконавиць замовлень вдавалося притягувати до адміністративної відповідальності за торгівлю власним тілом.

Організатора всіх цих інтимних послуг добре консперувалась.
Але тепер їй пред’явлено звинувачення у сутенерстві.
Усі четверо дівчат, що працювали на сутенерку – не місцеві. Її землячка, киянка, полтавчанка та жителька Кіровоградщини пропонували чоловікам сексуальні втіхи за доволі велику, як для нашого регіону ціну. Година у товаристві заїжджої проститутки вартувала тисячу двісті гривень. Але це ще не всі витрати.

Клієнт також оплачував оренду місця сексуальних пропозицій – кімнату готелю, сауну, чи квартиру. Серед бажаючих були переважно чоловіки зі статусом, або ж іноземці.

Старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу БЗТЛ Олександр Буняк розповідає, що підозрювана у сутенерстві чітко контролювала потік клієнтів, адже саме її номер телефону був вказаний в оголошені, що розміщувався на одному з інтернет-сайтів. До слова, у рекламі ніякої завуальованості – чітко російською: “надаються сексуальные услуги”. До неї телефонували потенційні клієнти, з нею обговорювали час, тривалість та місце надання послуг.

Адміністратор – так називала свою сутенерську діяльність запоріжанка. Вона забирала половину того, що заробляли її “підлеглі”.

До слова, жінка заміжня, виховує двох дітей. Чоловік теж переконаний, що його дружина обіймає “посаду” адміністратора, щоправда, не відає деталей її “посадових обов’язків”.
Підозрювану поліцейські доправили до Тернополя. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України.

На “підлеглих” зловмисниці поліцейські вкотре склали адміністративні протоколи за зайняття проституцією і випровадили з міста.

На Тернопільщині судитимуть чернівчанина за спричинення майже 250 тис. грн. шкоди ландшафтному заказнику загальнодержавного значення

Олег Тягнибок приїхав до Тернополя пити горілку за здоров’я Володимира Стаюри