У Івано-Франківську воїнам набридли побрехеньки влади

Поділитися

пікет2В Івано-Франківську учасники АТО з шинами та сміттєвими баками розпочали протест проти бездіяльності міської влади. Серед вимог — виділення землі, квартир та забезпечення усіх їхніх пільг. Як відомо, одним із заступників мера Франківська є Олексій Кайда, колишній голова Тернопільської облради, нардеп, який разом зі своїми однопартійцями-свободівцями запам’ятався тим, що не виконав жодної передвиборчої обіцянки. більше того, з партійного сайту “Свободи” зняли передвиборчі програми тягнибоківців за 2009 рік.

Раніше франківські атовці збирали Асоціацію ветеранських організацій міста та області, щоби офіційно визначитися з наступними діями впливу на міську владу Івано-Франківська.

Терпець хлопців увірвався після того, як міська рада виділила землю наближеним до влади людям.

10 травня, біля «Білого дому» зібралися бійці АТО, які чекають на мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, щоб підписати Меморандум, який має покращити їхній соціальний захист.

Голова ГО «Обласна спілка учасників АТО» Андрій Долик повідомив, що у разі невиконання владою умов меморандуму, вони будуть вимагати відставки міського голови. «Ми Вас будемо копати в задницю, поки ви ні *ера не будете робити», – заявив ветеран АТО та волонтер Андрій Долик.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У п’ятницю, тринадцятого, у Копичинцях перестануть текти криваві ріки?

Чи врятує нардеп Побер свого протеже-хабарника від тюрми?