В Польше прогремел взрыв сразу после того, как там арестовали российского шпиона

Поділитися

Snap_2013.04.16-08.23.05_009-777x437Об этом на своей странице в Facebook написал журналист и волонтер Мирослав Гай.

“Поляки арестовали российского шпиона и моментально начались теракты. Так вот, это не теракты – это война и она идет уже несколько лет. Ведет ее РФ против любой страны посмевшей ей мешать. РФ убийцы и скоты, взрастившие еще с совка террористические организации по всему миру, снабдив их оружием и деньгами”, – написал он.

“Путин террорист номер 1. Эта война будет ужасной, но победит в ней цивилизация. Иначе нельзя, иначе нашей человека как вида не будет”, – подчеркнул журналист.
У центрі Вроцлава на південному заході Польщі спрацював вибуховий пристрій.
За попередніми даними, легких поранень зазнала одна людина, інформує tvn24.pl

Повідомляється, що підозріла сумка з горщиком всередині, залишена без нагляду, була виявлена в одному з міських автобусів. Пасажири повідомили про це водієві, і той відразу зупинив автобус і виніс на вулицю пакет. У цей момент пролунав вибух
“Приблизно о 14:00 (15:00 за київським часом) в автобусі міської лінії виявлений дивний предмет, схожий на скороварку. Водій зупинив автобус, щоб винести його назовні, і тоді стався невеликий вибух”, – повідомили в поліції Нижньосілезького воєводства.

За інформацією поліції, в горщику були, ймовірно, металеві елементи та вибухові речовини. Поліцейські попередньо вже виявили особу, яка могла залишити в автобусі сумку, і здійснюють заходи щодо її затримання.

Правильний апгрейд металопластикових вікон заощадить на енергоспоживанні

Жінку, яка знімала із дітей золоті прикраси, засудили до трьох років умовно